“Шахтар” – “Ворскла” – 3:1

Після зимової паузи відновився чемпіонат України з футболу Ліги Парі-Матч. У 17-му турі полтавську “Ворсклу” у Львові екзаменував донецький “Шахтар”. Впродовж тижня це був другий матч між суперниками. На 8-й хвилині наші земляки пропустили “швидкий гол”, відзначився Срна. Але “ворскляни” дуже швидко оговталися і не просто перевели гру на половину поля суперника, але й регулярно створювали проблеми голкіперу донеччан. На 36-й хвилині поєдинку після однієї з контратак підопічних Василя Сачка на побачення з воротарем “Шахтаря” вийшов Громов, який зрівняв рахунок у грі – 1:1. “Гірники” почали помітно нервувати, а “Ворсклу”, навпаки, забитий гол ще більше організував. Однак на старті другого тайму “зелено-білих” засмутив Тайсон – 2:1. “Шахтар” почав грати обережніше і помилок в обороні майже не допускав. У свою чергу господарі великими силами пішли вперед, зумівши забити ще один м’яч. Його записав на свій рахунок Едуардо – 3:1. Втім “Ворскла” не збиралася завчасно капітулювати, активно шукала підходи до воріт “гірників”. На останніх хвилинах небезпечно пробивав Ребенок, але “Шахтаря” врятував П’ятов.
У звітній зустрічі за наших земляків грали: Ткаченко, Сімінін, Даллку, Дитятьєв, Скляр (Довгий, 52), Громов, Ткачук, Пердута, Ребенок, Коломоєць (Баранник, 84), Хльобас (Сапай, 85).
Результати інших поєдинків 17-го туру: “Чорноморець” – “Карпати” – 0:0, “Сталь” – “Олександрія” – 2:2, “Динамо” – “Дніпро” – 2:0, “Олімпік” – “Зоря” – 1:1, “Металіст” – “Волинь” – 3:0.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.