Критерій роботи – якість життя територіальної громади

Ряд важливих питань життєзабезпечення області розглянули учасники чергової щотижневої апаратної наради у голови обласної державної адміністрації Валерія Головка. У роботі зібрання взяв участь голова обласної ради Олександр Біленький. Йшлося  насамперед про інвестиційні проекти регіонального розвитку Полтавщини, що реалізуються поточного року за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку. За результатами конкурсу відібрано 22 інвестиційні проекти на загальну суму 106,6 мільйона гривень: 12, що відповідають плану заходів з реалізації Стратегії розвитку Полтавської області на 2015–2017 роки, та 10 проектів, спрямованих на підтримку об’єднаних територіальних громад.
Це – будівництво та реконструкція об’єктів соціальної, медичної, освітньої та комунальної інфраструктури як місцевого, так і загальнообласного значення. Серед них, зокрема, обласний протитуберкульозний диспансер, міст через річку Хорол у Миргороді, міст через річку Сулу в Лохвиці, водопровідні мережі у Машівці, школа у Заводському Лохвицького району, полігон твердих побутових відходів у Пирятинській об’єднаній територіальній громаді. Нині вже розпочинається підготовка проектів на наступний рік.
Валерій Головко акцентував на тому, щоб проекти були спрямовані на підвищення якості життя людей і відповідали стратегії розвитку територій.

Віктор КОСТЯНТИНІВ
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.