Пожежа на Центральному ринку Полтави

Увечері 25 вересня у торгових павільйонах на території Центрального ринку Полтави виникла пожежа. У її гасінні брали участь дев’ять одиниць техніки та сорок чоловік особового складу головного управління ДСНС України у Полтавській області. Через сильне задимлення вогнеборці працювали в апаратах захисту органів дихання. Вогнем знищено покрівлю на площі 280 квадратних метрів.
Керівник прес-служби ГУ ДСНС України в Полтавській області Світлана Рибалко розповіла “Зорі Полтавщини”, що, оскільки надзвичайна ситуація виникла у понеділок – вихідний день на ринку, коли всі кіоски зачинені, перешкод для потрапляння на територію, де хазяйнувало полум’я, у пожежників не виникало. Але певні труднощі все ж були, адже пожежний гідрант знаходився на відстані 700 метрів і лінію подачі води довелося прокладати вручну.
Свідки пожежі припускають, що причиною загорання могли бути ремонтні роботи з укладання євроруберойду, котрі проводили напередодні на даху торгових павільйонів. Втім остаточний висновок причини пожежі зроблять слідчі. Нині на місці події працюють фахівці Державного науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

Богдан ЛЕБІДЬ
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.