“Серце до серця” – дітям із слабким зором

Триває щорічна благодійна акція “Серце до серця”. Її дванадцятий рік поспіль проводить в Україні однойменний всеукраїнський благодійний фонд. Цього року в рамках акції збиратимуться кошти для допомоги діткам зі слабким зором.
У Кременчуці урочистий старт акції під гаслом “Я хочу бачити життя” відбувся за участю представників міської влади, Всеукраїнського благодійного фонду “Серце до серця”, Фонду народонаселення ООН в Україні, Молодіжного парламенту Кременчука, Кременчуцького міського комітету молодіжних організацій, що є співорганізаторами проведення благодійного марафону, а також волонтерів. Наддніпрянське місто бере участь у цьому доброчинному марафоні 10 років поспіль і вже кілька разів отримувало почесну відзнаку, що її традиційно присуджують містам, де в рамках акції вдається збирати найбільше пожертв із розрахунку на одного місцевого жителя, – символічне “Золоте серце України”.
Минулого року волонтери із “сердечними” емблемами збирали гроші на закупівлю реанімаційного обладнання для міського пологового будинку. Тоді вдалося зібрати рекордну суму – більше 171 тисячі гривень.
Цьогорічна акція “Серце до серця” у Кременчуці розпочалася з нагородження почесними відзнаками установ, організацій, підприємств, навчальних закладів, що найактивніше долучилися до участі в минулорічній акції і зуміли зібрати найбільше грошей. Так, символічні “Золоті серця” отримали ПрАТ “Кредмаш”, ГО “Велосипед”, управління у справах сім’ї, дітей та молоді Кременчуцької міської ради, колектив кременчуцької телерадіокомпанії, компанія “Geometria-Кременчук” тощо. Вручаючи відзнаки, регіональний представник ВБФ “Серце до серця” Світлана Пищита повідомила, що придбане за благодійні кошти обладнання вже передане в міський пологовий будинок і успішно працює, допомагаючи рятувати життя маленьких кременчужан.
Цьогорічна доброчинна акція “Серце до серця” триватиме до 9 квітня. В її рамках заплановане проведення благодійних флеш-мобів, он-лайн-аукціону, фотокросу, традиційного велопробігу й багатьох інших цікавих заходів, спрямованих на збір коштів для допомоги дітям зі слабким зором. Щоб приєднатися до акції, можна виготовити цікаву поробку і продати її на благодійному аукціоні; перерахувати свій одноденний заробіток на спеціальний рахунок; в одному із супермаркетів, а також у приміщеннях міських державних установ, навчальних закладів знайти скриньку, прикрашену червоним серцем, і покласти туди свої пожертви або ж приєднатися до волонтерської команди.

Юлія ДУМКА-КОНДРАТЬЄВА
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.