Аварія забрала 8 життів

Дорожня трагедія сталася минулої неділі, 27 березня, на 209-му кілометрі автодороги Київ–Харків біля села Войниха Лубенського району близько 17.30. Зіштовхнулися мікроавтобус “Мерседес Спрінтер”, котрий рухався за маршрутом Луганськ–Київ, та вантажівка “ДАФ”. Удар був настільки сильним, що і мікроавтобус, і кабіна вантажівки були розбиті вщент. У результаті ДТП восьмеро людей загинули: п’ятеро – на місці події та троє – у лікарні. Серед загиблих – обидва водії. П’ятеро людей із різними травмами госпіталізовано до Лубенської ЦРЛ. Серед травмованих – двоє дітей:
2-річна дівчинка та 14-річний підліток.
У відділі комунікації ГУ НП у Полтавській області повідомляють, що водій фури – мешканець Дніпропетровської області, водій та пасажири мікроавтобуса – із Луганщини.
На місці автокатастрофи працювали медики, рятувальники, правоохоронці. Слідчо-оперативна група встановлює причини та обставини трагедії. Розпочате досудове розслідування за ч. 3 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб).

Олена Ігнатенко
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.