Здобутки юних науковців

Молодих науковців Полтавщини привітали з перемогою в ІІ (обласному) етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів Малої академії наук (МАН). Урочистості відбулися у Полтавському національному технічному університеті імені Юрія Кондратюка. Талановиту молодь та їхніх наставників нагородили почесними грамотами та подяками за активну науково-дослідницьку діяльність у системі МАН.
“Переконаний, що Полтавщина буде гідно представлена на ІІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт. Вагомі результати у таких змаганнях – це імідж області. Талановитій молоді завжди допомагаємо фінансово, адже реалізацію подібних ініціатив слід підтримувати. Хочеться, щоб наша область займала високі місця в загальному рейтингу”, – зазначив голова облдержадміністрації Валерій Головко.
“Обласна влада завжди буде сприяти талановитій молоді Полтавщини у науковій роботі, у досягненні визнання на всеукраїнському рівні”, – додав голова обласної ради Олександр Біленький.
Юних науковців також привітали перший заступник голови ОДА Андрій Пісоцький, заступник голови ОДА Олег Пругло та президент  територіального відділення МАН у Полтавській області, ректор ПолтНТУ Володимир Онищенко.
Участь в урочистостях взяв президент МАН України Станіслав Довгий. Він від імені президії Малої академії наук нагородив Валерія Головка та Олександра Біленького за активну підтримку діяльності МАН на Полтавщині медалями, присвяченими 200-річчю Т. Г. Шевченка.

Оксана БІЛЕНЬКА
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.