Сімейна сварка закінчилася трагедією

У вечері 20 березня у мікрорайоні Молодіжний у Кременчуці сталася трагедія. Як інформують у відділі комунікації ГУ Національної поліції в Полтавській області,  до Кременчуцького відділу поліції надійшло повідомлення від мешканців багатоквартирного будинку, що в одній із квартир перебувають чоловік та дружина з численними тілесними ушкодженнями. На місце події виїхали поліцейські та лікарі “швидкої допомоги”.
“Із місця події до лікарні в тяжкому стані госпіталізували 50-річну кременчужанку. В потерпілої – відкрита черепно-мозкова травма та ряд інших тілесних ушкоджень. Також до лікарні госпіталізовано її 48-річного співмешканця із вогнепальним пораненням. Чоловік від отриманих травм помер у лікарні. Стан жінки лікарі оцінюють як тяжкий, вона перебуває в реанімації”, – йдеться у повідомленні.
Попередньо правоохоронці встановили, що у ході сімейної сварки чоловік сокирою наніс жінці тілесні ушкодження і намагався здійснити самогубство.
На місці події працювали експерти та слідчі кременчуцької поліції. Із помешкання правоохоронці вилучили пневматичний пістолет та ряд інших речових доказів.
За фактом події розпочато кримінальне  провадження  за  ст.  15 та ст. 115 КК України (замах на вбивство).

Ілона БОГАЧ
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.