“Металіст” – “Ворскла” – 0:3

У  чемпіонаті України з футболу Ліги Парі-Матч відбувся 19 тур. Полтавська “Ворскла” на виїзді зустрічалася із харківським “Металістом”. Перший небезпечний момент в матчі створили господарі. Соболь пройшов лівим флангом та віддав на Прийомова. Останній пробив у ближній кут – поруч зі стійкою. Полтавці відповіли атакою, коли Шиндер з флангу після паса Хльобаса намагався перекинути голкіпера. А от одна із наступних атак “Ворскли” закінчилася взяттям воріт. Шиндер поборовся на “другому поверсі” після паса з лівого флангу Ребенка та скинув м’яча Хльобасу. Останній пробив на льоту у верхній ближній кут – 0:1.
У наступній атаці харків’яни могли зрівняти рахунок. Соболь пробив у дальній кут, але влучив у штангу. Втім, забити вдалося знову “зелено-білим”. “Металіст” порушив правила у своєму штрафному майданчику. Одинадцятиметровий удар чітко реалізував Шиндер – 0:2.
Другий тайм розпочався з атаки “Металіста”. Корнєв пробив із вигідної позиції значно вище воріт. В атаці у відповідь Шиндер виконав сольний прохід і пробив низом – 0:3.
Далі “Ворскла” грала переважно на контратаках, утримуючи переможний рахунок, який так і залишився незмінним.
У звітній зустрічі за наших земляків грали: Непогодов, Дитятьєв, Пердута, Сімінін, Чеснаков,  А.Ткачук, Скляр (Довгий, 77), Ребенок, Хльобас (Сапай, 81), Коломоєць (Ковпак, 70), Шиндер.
Результати інших поєдинків  туру: “Чорноморець” – “Олександрія” – 1:2, “Сталь” – “Говерла” – 1:0, “Олімпік” – “Волинь” – 1:1, “Карпати” – “Дніпро” – 0:1, “Динамо” – “Зоря” – 1:0.

Степан КРАВЧЕНКО
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.