Спортивний калейдоскоп

Кікбоксинг
У Києві відбувся чемпіонат ФСТ “Україна” з кікбоксингу WPKA серед юніорів, юнаків та дітей. Спортсмени змагалися у розділах лоу кік, фул контакт, лайт та орієнтал. Полтаву на змаганнях представляли вихованці клубу “Легіон”. П’ятеро наших хлопців здобули одинадцять медалей у різних розділах змагань. Зокрема “золото”, “срібло” і “бронзу” завоював Микита Норець, “золото” і “срібло” – Геворг Оганезян. Чемпіонами також стали Іван Рус та Вадим Романенко, а на третю сходинку п’єдесталу піднімався Антон Джиркінс.
Тхеквондо
19 медалей завоювали полтавські тхеквондисти на відкритому чемпіонаті СК А-ІСТ “Атака” з тхеквондо (ВТФ), що проходив у Харкові. Загалом у змаганнях взяли участь близько 400 спортсменів, котрі представляли 21 команду з різних міст України. Серед наших земляків перемогли Ігор Гаврилко, Каміла Гончаренко, Анастасія Коновал, Діана Крикун, Олександр Литвин, Вадим Маслюк, Катерина Ступак, Владислав Швидкий. Другі місця посіли Вадим Боярин, Єва Гаврилова, Данило Луговець, Варвара Морозова, В’ячеслав Романько, Дмитро Тупік, на третій сходинці – Вікторія Іванюк, Ліна Когут, Владислав Матяшов, Дар’я Рябцева та Олена Хіміч.
Спартакіади
Курортний Миргород нещодавно приймав традиційні змагання обласної спартакіади Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства “Колос”.  Програма включала настільний теніс, шахи, шашки. У турнірі з настільного тенісу взяли участь представники 18 районів. Перше місце серед жінок посіла Яніна Заїка (Кобеляцький район), серед чоловіків – Руслан Іванов (Полтавський район).  У командному заліку перемогу святкували представники Полтавського району.
Шахові поєдинки зібрали 19 команд, які за швейцарською системою з 5-ти турів визначали переможця та призерів. Серед чоловіків не було рівних майстру спорту України Олексію Соловчуку (Полтавський район), серед  жінок перше місце посіла майстер спорту України Світлана Малимоненко (смт Решетилівка). У командному заліку перемогли представники Полтавського району.
В змаганнях із шашок виступили 16 команд. Переможцями стали Роман Котляр (Полтавський район), Антоніна Подробаха (Решетилівський район). Серед команд у цьому виді спорту кращими стали лубенці.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.