Студії дитячого телебачення “Разом” – 20 років

На телеканалі “Лтава” – приємна подія. 20-річчя відзначає унікальна студія дитячого телебачення “Разом”. Юні телевізійники з нагоди такої дати готують багато сюрпризів. Окрім оригінального святкування, буде видана книга “золотих дитячих фраз”, над якою працював увесь колектив студії дитячого телебачення “Разом”.
Керівник студії, головний редактор редакції програм для дітей та юнацтва Наталія Святцева поділилася подробицями підготовки до святкування ювілею: “Хочемо зробити свято, де буде наголос на самих дітях. Запросимо якнайбільше колишніх студійців. Це буде щось на кшталт вечора зустрічі випускників”.
А між тим, за 20 років через студію пройшло більше 350 дітей. Сьогодні ж телевізійному мистецтву на “Лтаві” навчається 42 студійці, найменшому – 7 років, а найстаршому – 17.
Заступник директора з питань телебачення Наталія Іванченко пригадує: “Ми фактично були першими, ніхто до нас не робив нічого подібного. Були проекти в інших містах, але там дитячий продукт робили дорослі за участю дітей. На “Лтаві” ж самі діти йшли в дитячий садок, в школу, в дитяче життя і подавали його по-дитячому. Дорослі журналісти творили концепцію дитячої програми, але дух сприйняття завжди був і залишається дитячим”.
Найцікавішим сюрпризом для самих студійців, випускників студії стане довгоочікувана презентація книги “Важко не погодитися” – книги дитячих цінних життєвих порад на кожний день. Ідея створення такого книжкового проекту зародилася у Наталії Святцевої давно. Зізнається: “Наші діти виконують чимало письмових робіт. Ніколи не піднімалася рука викинути зошити, які ведуть студійці. Коли часом перечитую їх, то дивуюся, якими чесними бувають дитячі думки. Тому захотілось, щоб це побачили й інші, оцінили силу дитячого слова”. 36 розділів цієї книги – про актуальні теми, які хвилюють нас чи не щодня.
Отже, студія дитячого телебачення “Разом” запрошує випускників та всіх, кому цікаве дитяче телебачення, на святкування ювілею 6 березня о 12.00 за адресою: м. Полтава, вул. Фрунзе, 49.

Катерина ШАПОВАЛ
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.