Фатальні зіткнення

У  селищі Білики Кобеляцького району “ВАЗ-2109” зіткнувся з мотоциклом із коляскою, внаслідок чого загинули люди.
Попередньо відомо, що мотоцикліст виїжджав із двору. В цей час дорогою рухалася “дев’ятка”. Водій автомобіля чомусь виїхав на смугу зустрічного руху і зіштовхнувся із мотоциклом. Після цього “легковик” врізався у дерево та паркан. Очевидці говорять, що “легковик” селищем їхав з великою швидкістю. За його кермом був 37-річний місцевий мешканець. Водій (79 років) та 78-річна пасажирка мотоцикла, а це подружжя, загинули на місці. Триває слідство.
***
У Кременчуці сталася дорожня аварія за участю автомобіля швидкої допомоги та маршрутного мікроавтобуса. Медики їхали на терміновий виклик до однорічної дитини. За попередніми даними, на перехресті “швидка” зіштовхнулася із “маршруткою”. Як стверджують медики, мікроавтобус не пропустив автомобіль швидкої допомоги, що їхав із ввімкненою сиреною. В результаті ДТП “маршрутка” перекинулася, а “швидка” вилетіла на тротуар. У автомобілі швидкої допомоги було четверо людей: лікар, два фельдшери і водій. Усі вони отримали травми різного ступеня тяжкості. У маршрутному мікроавтобусі пасажирів не було. Його водій також отримав численні травми. Потерпілих госпіталізували, а на виклик до малюка відправили іншу машину. Як стверджують медики, дитині встигли надати необхідну допомогу.
За даними відділу комунікації головного управління Національної поліції в Полтавській області, відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху). Правоохоронці встановлюють обставини автоаварії.

Олена ІГНАТЕНКО
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.