Затримано хабарників у погонах

Прокуратурою Полтавської області спільно зі співробітниками обласного управління СБУ та відділу  внутрішньої безпеки УМВС у Полтаві затримано заступника начальника одного з відділів слідчого управління УМВС України в Полтавській області, який вимагав та отримав 2 тисячі доларів США хабара. Майор міліції одержав гроші від представника підприємства за закриття кримінального провадження щодо продажу останнім металобрухту без відповідних документів, повідомляє прес-служба прокуратури області.
А в Кременчуці затримано помічника дільничного інспектора міліції, який отримав 2000 гривень неправомірної вигоди за непритягнення до кримінальної відповідальності місцевого мешканця.
За обома фактами прокуратура області відкрила кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає ув’язнення на строк від 5 до 10 років з конфіскацією майна.
Як повідомили у ВЗГ УМВС України в Полтавській області, начальник УМВС Олег Бех подякував небайдужим громадянам за співпрацю з правоохоронними органами. “Висловлюю вдячність людям за допомогу в очищенні відомства. Запевняю, що реагування на подібні злочини буде миттєвим та адекватним, а винуватці відповідатимуть перед законом”, – наголосив Олег Бех.

Ілона БОГАЧ
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.