Спортивний калейдоскоп

Хокей
У Броварах ХК “Кременчук” у рамках чергового туру Української хокейної ліги зіграв проти броварських “Вовків”. Програючи по ходу зустрічі, кременчужани зуміли вирвати перемогу – 6:7.
Наступну зустріч на виїзді проти “Галицьких левів” клуб з Полтавщини завершив із переможним рахунком 3:5.

Футзал
Полтавська жіноча футзальна команда “ПЗМС” у першому турі вищої ліги жіночого чемпіонату України з футзалу впевнено переграла вдома “Багіру” з Лимана Донецької області – 21:1. У другому турі полтавки у Харкові перемогли команду “WFC Kharkov-КДЮСШ-8” – 2:9.

Баскетбол
Кременчук приймав матчі першого етапу Кубка України з баскетболу. Місцевий “Кремінь-КДЮСШ № 2” двічі зіграв з командою “Золотий Вік” із Кропивницького. В обох поєдинках кременчужани поступилися і вибули
з подальшої боротьби за почесний трофей.

Аматорський футбол
Відбулися останні матчі у вищій лізі чемпіонату Полтавської області з футболу серед аматорів. Лідер турнірної таблиці – “Олімпія” з Савинців Миргородського району – вдруге поспіль став чемпіоном, набравши 62 залікових бали. “Срібло” – у “Колоса” з Лазірок Оржицького району, “бронза” – у великобагачанської “Рокити”. Команда з Миргородського району також нещодавно виграла Кубок області.
* * *
Турнір на Кубок міського голови з футболу серед ветеранів вперше пройшов у Гребінці. Зустрічалися команди з Гребінки, Пирятина, Лубен і Оржиці. Перемогу святкували господарі, які виграли у пирятинців з рахунком 4:1. Кубок спортсменам вручили міський голова Гребінки Віталій Колісніченко та голова федерації футболу району Юрій Копилов.
Багатоборство
З відкритого турніру за Кубок Херсонської області з військово-спортивних багатоборств у розділі “Бойове двоборство” (стрільба та рукопашний бій) вихованці Полтавського центру спеціальної підготовки “СКІФ” Вікторія Юхимець, Альона Шаповал, Валентин Лисенко привезли золоті медалі в своїх вагових категоріях.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.