Володимиру Микійчуку – 60 років

Днями 60-річний ювілей відсвяткував відомий громадсько-політичний діяч, виконавчий директор Полтавської обласної Асоціації органів місцевого самоврядування, депутат обласної ради 5 та 6 скликань, заслужений працівник промисловості України, кавалер ордена “За заслуги” ІІІ ступеня, член НСЖУ Володимир Пилипович МИКІЙЧУК.
Народився ювіляр 5 жовтня 1957 року в селі Тур на Волині. Після закінчення школи доля посилає юнакові перші серйозні життєві випробування – попрацювавши рік на заводі газової апаратури у місті Брест, Володимир Микійчук вирушає на службу у Військово-Морському флоті, якому присвятив 3 роки життя.
Після служби юнак визначається із професією свого життя і вступає до Московського поліграфічного інституту, який закінчив у 1984 році за спеціальністю інженер-технолог. Згодом у 1991 році Володимир Микійчук опановує тут ще й професію інженера-економіста. А третьою здобутою освітою стане магістратура державного управління в Національній академії держуправління при Президентові України.
У 1984 році доля зводить Володимира Микійчука із полтавською землею, яка стає для нього другою батьківщиною. Тут із посади майстра друкарської діяльності він починає свою блискучу кар’єру у ВАТ “Видавництво “Полтава”, де пропрацював рівно чверть століття. При цьому 17 років – із 1992-го по 2009-й – Володимир Микійчук був беззмінним очільником видавництва.
Роботу на виробництві активний і небайдужий керівник поєднує із громадсько-політичною діяльністю. У 2006 році виборці довіряють Володимиру Микійчуку захищати їхні інтереси у Полтавській обласній раді. У 2010-му знову переобирають до представницького органу, а навесні 2014 року Володимира Микійчука обирають заступником голови Полтавської обласної ради. Нині свій багатий досвід управлінця Володимир Пилипович реалізує на посаді виконавчого директора Полтавської обласної Асоціації органів місцевого самоврядування.
Доля щедро обдарувала ювіляра і в особистому житті – разом із дружиною виховали двох прекрасних дітей, а зараз допомагають виховувати чотирьох онуків.
Кожен, хто має честь знати ювіляра, відзначають його щирість та непереборний оптимізм у житті, фаховість і гарні ділові якості, поєднанні з людськими чеснотами – добротою, уважністю, чуйністю.
Тож з роси та води Вам, шановний ювіляре! Хай повниться радістю і добром Ваш дім! Здоров’я і процвітання Вам та всім Вашим рідним! Успіхів та наснаги для нових звершень в ім’я України й Полтавського краю!
З повагою
працівники виконавчої дирекції Асоціації, друзі та рідні.

Указом Президента України Петра Порошенка №268/2017 від 28 вересня 2017 року з нагоди Дня працівників освіти за значний особистий внесок у розвиток національної освіти, підготовку кваліфікованих фахівців, багаторічну плідну діяльність та високий професіоналізм присвоєно почесні звання: “Заслужений вчитель України” – Миколі Григоровичу СКЛЯРУ, учителеві Глобинської гімназії №1 імені В.Є.Курченка; “Заслужений працівник освіти України” – Віктору Володимировичу КОСТІНУ, проректорові Кременчуцького національного університету Імені Михайла Остроградського.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.