Спортивний калейдоскоп

Карате
У Житомирі відбувся чемпіонат України з кіокушинкай карате. Дев’ять спортсменів з Полтавщини здобули нагороди різного ґатунку. Чемпіонами стали Олександр Свинаренко (категорія – молодь, до 65 кг), Сергій Швед (кадети, до 75 кг), Антон Хуторненко (кадети, до 50 кг).
Вільна боротьба
Всеукраїнський турнір з вільної боротьби серед юнаків і дівчат пам’яті майстра спорту міжнародного класу Юрія Рідченка пройшов у Броварах Київської області за участю понад 370 борців з України, Білорусі, Молдови, Естонії, Ізраїлю. Полтавські атлети вибороли сім медалей. Золота нагорода у Христини Соколовської (вагова категорія – до 57 кг), срібна – у Марії Коваленко (вагова категорія – до 40 кг). Ще п’ятеро спортсменів посіли треті місця.
Христина Соколовська стала також переможницею турніру з вільної боротьби серед юнаків та дівчат 2002–2004 р. н., що проходив у Токмаку Запорізької області.
Аматорський футбол
Визначилися фіналісти Кубка Полтавської області з футболу серед аматорських команд. У півфінальних матчах чемпіон області – клуб “Олімпія” із Савинців Миргородського району – переграв у гостях команду з Великих Кринок Глобинського району. Ще один фіналіст – великобагачанська “Рокита”, яка перемогла, також на полі суперника, команду “Дружба” з Очеретуватого Семенівського району.
Волейбол
У Миргородській дитячо-юнацькій спортивній школі відбувся Всеукраїнський турнір з волейболу серед юнаків 2003 р. н. пам’яті місцевого спортсмена Леоніда Галигіна. Змагалися шість команд із трьох областей. Перше місце посіли спортсмени з міста Вольнянська Запорізької області, друге – з Полтави, третє вибороли господарі – юні миргородці. Команди нагороджені кубками, медалями, грамотами, а кращі гравці турніру відзначені пам’ятними статуетками.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.