“Чорноморець” – “Ворскла” – 0:3

В одинадцятому турі чемпіонату України з футболу у матчі з “Чорноморцем” в Одесі футболісти полтавської “Ворскли” відразу взяли впевнений старт. Без розвідки і прощупування слабих сторін суперника підопічні Василя Сачка пішли в атаку, захопивши ініціативу в поєдинку. Але перший м’яч їм вдалося забити тільки на 36 хвилині, відзначився Кулач. Моряки спробували відігратися, але марно. Полтавські обороні редути стримали їхній натиск. У другому таймі наші земляки дещо знизили темп, більше турбуючись про безпеку власних воріт. Втім це не завадило Кадимяну на 76 хвилині, а Коломійцю на 80 ще двічі засмутити одеських вболівальників. Отож, 0:3. До речі, востаннє з таким переконливим рахунком “Ворскла” вигравала в Одесі в своєму дебютному сезоні у вищій лізі – 28 липня 1996 року.
У звітній зустрічі за наших земляків грали: Ткаченко, Чеснаков, Пердута, Матвієнко, Даллку, Кадимян (Ткачук 85), Шарпар, Скляр, Ребенок, Кулач (Одарюк, 78), Коломоєць (Загорулько, 88).
Результати інших матчів одинадцятого туру: “Зоря” – “Динамо” – 4:4, “Шахтар” – “Карпати” – 2:0, “Верес” – “Сталь” – 1:1, “Олександрія” – “Зірка” – 0:0, “Олімпік” – “Іллічівець” – 3:2.

Богдан ЛЕБІДЬ
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.