Зекономлені кошти – для нових проектів

Департамент будівництва, містобудування і архітектури та житлово-комунального господарства ОДА провів публічну закупівлю робіт з будівництва підвідного газопроводу до сіл Григорівка та Стукалівка Гребінківського району. Компанія – переможець відповідного тендера, ПНВП “Термотех”, виконає роботи на 3,4 мільйона гривень дешевше очікуваної вартості.
На початку серпня вищеназваний департамент ОДА оголосив тендер на будівництво підвідного газопроводу середнього тиску до сіл Григорівка та Стукалівка Гребінківського району на початку серпня. Закупівля проходила через портал публічних закупівель ProZorro .
Населення двох сіл – близько 710 мешканців. Роботи з будівництва підвідного газопроводу мали розпочатися ще в 2012 році. Але тоді виникли проблеми з виділенням земельної ділянки. Місцеві мешканці вже почали проводити до своїх осель газові мережі. Тому будівництво газопроводу залишалося важливим питанням і потребувало вирішення.
– Портал ProZorro дає облдержадміністрації можливість досягати значної економії на закупівлях. Ми не лише ефективно виконаємо роботи, а й зможемо направити зекономлені кошти на інші проекти, – наголосив перший заступник голови ОДА Андрій Пісоцький.

(За матеріалами прес-служб облдержадміністрації).

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.