Дружні змагання – спільна перемога

У Полтаві відбулася спартакіада, присвячена Дню фізичної культури і спорту. У ній взяли участь команди працівників обласної державної адміністрації та депутатів і виконавчого апарату обласної ради. Капітанами збірних були голова облдержадміністрації Валерій Головко та голова обласної ради Олександр Біленький.

Змагання між представниками ОДА та облради на Полтавщині проводилися вперше.
– Помірятися силами – наша спільна ініціатива з очільником облради Олександром Біленьким. І нехай стадіон буде єдиним місцем, де ми змагатимемося, – наголошував голова ОДА Валерій Головко.
В інтерв’ю ЗМІ голова обласної ради Олександр Біленький зазначив, що в збірній команді обласної ради представлені депутати різних політичних поглядів, але це не завадить їм діяти спільно – на результат, проявити свій спортивний характер. Саме така згуртованість, на думку Олександра Біленького, важлива у роботі депутатського корпусу.
Керівники області, працівники структурних підрозділів ОДА, депутати та працівники апарату обласної ради змагалися з волейболу, настільного тенісу та міні-футболу.
– Я граю у футбол, адже є його прихильником. Вболіваю за “Ворсклу”, збірну команду України. Взагалі займатися спортом потрібно. Адже помірні фізичні навантаження – це здоров’я, гарний настрій та самопочуття, – переконаний Валерій Головко.
– Футбол люблю і дивитися, і в нього грати. Щоправда, поганяти м’яча вдається не часто. Та якщо така можливість з’являється – намагаюся її не втрачати. Спорт дисциплінує, надихає на нові звершення. Тому він має бути присутнім у житті кожного, – зауважив депутат облради Юрій Тимоха.
Кожну із команд представляло по 24 учасники.
– Ми чергувалися між собою, але абсолютно всі були задіяні у змаганнях. Задоволення отримали величезне, – зауважив начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту ОДА Олександр Буцький.
Спостерігали за змаганнями й чимало вболівальників: рідні, друзі, колеги.
Команда ОДА перемогла у міні-футболі з рахунком 4:1 та змаганнях із тенісу – 5:3. У волейбольних баталіях сильнішими були представники облради – 2:0.
І хоча обидві збірні команди – аматорські, їхні динамічна гра, воля до перемоги, дух змагальності, завзяття та спортивний азарт викликали у глядачів справжнє захоплення. Усі учасники дружніх змагань отримали пам’ятні дипломи, медалі, а найголовніше – позитивні емоції.

Степан КРАВЧЕНКО
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.