Спортивний калейдоскоп

Веслування
На Чемпіонаті світу з веслування на човнах “Дракон”, який проходив із 3 по 8 вересня у Венеції (Італія), спортсмен з міста Горішні Плавні Євген Хоруженко виступав у складі української команди “Хімік”, яка виграла “золото” на дистанції 500 метрів (категорія Master 40+ Mixed).
Карате
В угорському місті Сольнок пройшли змагання відкритого Кубка Європи з кіокушин карате (WKO). Двоє спортсменів з Полтавщини завоювали на цьому турнірі медалі.
У ваговій категорії +85 кг Анатолій Журавель виборов перше місце і завоював приз “Кращий спортсмен турніру”, а Олександр Кривко здобув “бронзу”.
Масовий спорт
Традиційний відкритий напівмарафон відбувся у Полтаві. Любителі легкої атлетики підкорювали дистанції 21, 1 км, 10 км та 3 км. Пройшли також дитячі забіги на
1 км і 300 м та естафета. Переможницею напівмарафону на найдовшій дистанції серед жінок стала представниця Полтавщини Валентина Кілярська, серед чоловіків – киянин Ігор Русс.
БОКС
Спортсменки з Горішніх Плавнів Анна Охота та Анастасія Білошицька завоювали відповідно друге і третє місця на турнірі за Кубок України з боксу серед жінок, що проходив у Харкові.
Кульова стрільба
У Полтаві на базі тренінгового центру Національної поліції пройшли міські змагання зі стрільби з пневматичної зброї серед кадетів, молоді до 35 років. Переможцями в своїх вагових категоріях стали Дар’я Подворчан, Анна Соболєва, Валерія Юхимець, Максим Гнатов, Тетяна Майстренко.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.