“КрАЗ” виготовив оригінальні лабораторії дослідження свердловин

“АвтоКрАЗ” відвантажив на адресу ПАТ “Укргазвидобування” партію спеціальних автомобілів: лабораторії дослідження свердловин ЛСГ-10 на шасі КрАЗ-5233НЕ. Спецтехніка виготовлена згідно з умовами тендера, виграного ПрАТ “АвтоКрАЗ”. Транспортна база спецмашин – автомобільне шасі КрАЗ-5233НЕ, виконане в стандартній комплектації.
Лабораторія дослідження свердловин ЛСГ-10 призначена для геофізичних і гідродинамічних досліджень за допомогою глибинних приладів та інструментів, що вводяться у свердловину. Застосовується при свердловинних роботах на нафтогазових родовищах. Кунг лабораторії оснащений системою опалення, освітлення і вентиляції, що забезпечує комфортні умови для обслуговуючого персоналу.
Комплект навісного обладнання включає лебідку гідравлічну, баки – масляний і водяний термоізольований, диван-рундук, ложемент, мийку та багато інших інструментів, пристосувань, які необхідні для дослідження свердловин.
Це не перший виграний Кременчуцьким автозаводом тендер, оголошений ПАТ “Укргазвидобування”. Щорічно цей найбільший в Україні видобувник природного газу і газового конденсату купує у вітчизняного виробника вантажівок спецтехніку різного призначення: екскаватори-планувальники, самоскиди, сідельні тягачі, цементувальні агрегати, підйомники тощо. А взагалі нафтовики та газовики в Україні й далеко за її межами – постійні клієнти “АвтоКрАЗу”. Вони віддають перевагу саме повноприводним моделям КрАЗ та спецвиробам на їх шасі. Споживачів приваблюють перш за все надзвичайна прохідність, можливість витримувати високі навантаження, міць та простота в обслуговуванні українських вантажівок.

Діна СТЕГАНЦЕВА
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.