«ПААЗ» у першому півріччі поліпшив усі показники

Полтавський автоагрегатний завод – підприємство групи «КрАЗ» – у січні–червні 2017 року стабільно демонструє зростання по усіх напрямках діяльності. Зокрема обсяг реалізації продукції виріс на 36,8 відсотка щодо аналогічного періоду минулого року. Підприємство продало товарів на суму понад 74,7 мільйона гривень. У тому числі гальмової апаратури – майже на 60 мільйонів гривень, товарів народного споживання – понад 13,2 мільйона гривень (приріст на 35 і 73 відсотки відповідно).
У загальному обсязі відвантаженої з початку року продукції експорт, як і раніше, переважає і склав 73,8 відсотка, де гальмова апаратура – 81,8 відсотка. Значно, у порівнянні з торішнім аналогічним показником, збільшився обсяг постачань у Киргизстан – більш ніж на 65 відсотків – і Республіку Білорусь – на 43 відсотки. Здійснювалося відвантаження новим контрагентам із Казахстану, Узбекистану, Молдови і Грузії. У цілому за підсумками шести місяців 2017 року постачання на експорт виросли майже на 41 відсоток у порівнянні з минулим роком.
Червень також став показовим по росту продажів: 40 відсотків – збільшення до червня минулого року і 11 відсотків – до травня поточного. У другому кварталі істотне зростання – 54 відсотки загальних показників реалізації до другого кварталу 2016 року, у тому числі гальмової апаратури – 56 відсотків, товарів народного споживання – 63 відсотки. Зростання загальних показників реалізації в порівнянні з першим кварталом 2017 року – 39 відсотків, у тому числі гальмової апаратури – 34 відсотки, товарів народного споживання – 74 відсотки.

Діна СТЕГАНЦЕВА
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.