Фініш тренувального сезону “Ворскли”

Завершилася підготовка полтавської “Ворскли” до нового сезону. На тренувальних зборах у Словенії наші земляки провели кілька товариських зустрічей. Із рахунком 2:1 “зелено-білі” здолали хорватську “Рудеш”: відзначився Кравченко, другим м’ячем, записаним на рахунок полтавців, був автогол гостей.
Ще з однією хорватською командою “Істра 1961” “ворскляни” розійшлися миром – 1:1. На 29-й хвилині рахунок відкрив Шарпар, але втримати перемогу полтавцям не вдалося. На 69-й хвилині було встановлено статус-кво.
У матчі із загребським “Динамо” “зелено-білі” створювали чимало небезпечних моментів, але реалізувати їх не зуміли. Натомість гості після вдало виконаного штрафного забили м’яч, який у цьому поєдинку виявився єдиним – 0:1.
Після повернення у Полтаву тренерський штаб клубу влаштував відкрите тренування команди, перед яким було представлено нових гравців.
Зокрема річну орендну угоду з клубом підписали Владислав Кулач і Микола Матвієнко. З’явилися у “Ворсклі” й двоє легіонерів – представники національної збірної Вірменії Гегам Кадимян та молодіжної команди Грузії Андро Гіоргіадзе. Крім того, до команди із угорського “МТК” повернувся нападник Юрій Коломоєць. Власне перших чотирьох і представили як нових гравців, адже Коломойця у Полтаві вже добре знають.
– Ми задоволені таким підсиленням, – наголошував віце-президент ФК “Ворскла” Олег Лисак. – Нині ситуація в Україні не дає приводів для оптимізму з точки зору футболу, але мені здається, що цей чемпіонат буде дуже цікавим у плані інтриги, адже зараз більшість команд – рівні. Від своїх футболістів просимо проявити характер, який вони показували протягом останнього півріччя, і ставимо завдання грати на перемогу в кожному матчі.
– Міжсезоння дало нам багато інформації по кожному з гравців, – поділився міркуваннями головний тренер команди Василь Сачко. – Ми провели низку непоганих спарингів та виконали поставлені завдання на тренувальних зборах. Робили експерименти, змінювали склад, знайомилися із новачками. Загалом я задоволений виконаною роботою.
Сьогодні, 18 липня, у першому турі чемпіонату України з футболу Ліги Парі-Матч “Ворскла” приймає вдома донецький “Шахтар”. Матч почнеться о 19.00.

Степан КРАВЧЕНКО
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.