У Полтаві створюється “Національний корпус”

Днями представники політичної партії “Національний корпус” Станіслав Пєєв та Олександр Місюкевич передали голові обласної ради Олександру Біленькому колективного листа за підписом голови ПП “Національний корпус” Андрія Білецького від ряду організацій із проханням на черговій сесії обласної ради ініціювати звернення до керівництва країни щодо підтримки у Верховній Раді законопроекту №1135-1 “Про цивільну зброю і боєприпаси”.
Як ідеться в листі, цей проект покликаний вирішити чимало проблем, пов’язаних із обігом зброї, зберегти баланс інтересів держави та права громадянина на захист життя і здоров’я від протиправних посягань.
Станіслав Пєєв очолює ініціативну групу зі створення обласної партійної організації політпартії “Національний корпус”. Ця партійна сила запам’яталася полтавцям акціями, спрямованими зокрема на припинення роботи ряду гральних закладів. Також політична сила виступає проти зняття мораторію на продаж земель сільськогосподарського призначення.
Представники політичної сили були активними учасниками Маршу національної гідності 20 лютого у Києві та заходів з нагоди річниці подій на Майдані в обласному центрі. “Національний корпус” запрошує полтавців долучатися до його лав. Котактний телефон голови ініціативної групи – 093-401-91-38.

Тетяна МИКИТЕНКО
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.