Спортивний калейдоскоп

Легка атлетика
Кременчужанка Ольга Ляхова завоювала бронзову медаль європейської першості з легкої атлетики в приміщенні, що завершилася в сербському Белграді. У забігу жіночої естафети 4х400 метрів Ольга Ляхова, Ольга Бібік, Тетяна Мельник та Анастасія Бризгіна вибороли третє місце, пропустивши вперед представниць Польщі та Великої Британії.
Волейбол
У Харкові відбулися матчі першого туру Фіналу Чотирьох вищої ліги чемпіонату України з волейболу серед жінок. У фіналі брали участь ВК “Полтавчанка”, київський “Фаворит”, “Харків’янка” та хмельницький “Новатор”. У жодному матчі “Полтавчанці” не вдалося перемогти. Після першого туру ВК “Полтавчанка” перебуває на останньому місці фінальної четвірки.
Два матчі 14-го туру Суперліги чемпіонату України з волейболу серед чоловіків пройшли у Лубнах. Місцевий “Фаворит”, приймаючи львівський ВК “Барком-Кажани”, в обох матчах поступився із однаковим рахунком – 0:3.
Баскетбол
Кременчук приймав матчі чергового туру Вищої ліги чоловічого чемпіонату України з баскетболу. “Кремінь-2” вдома грав з командою “Ніко-Баскет” з Миколаєва. Обидві зустрічі кременчуцька команда програла з рахунками 61:105 і 80:103.
“Полтава-Баскет” в рамках Вищої ліги чемпіонату України серед жінок з баскетболу програла на виїзді БК “Франківськ” – 68:36.
Футзал
У спорткомплексі Полтавського заводу медичного скла завершився відкритий чемпіонат ПАТ “ПЗМС” з футзалу серед аматорських команд міста та області. Чемпіонами стали господарі, друге місце – у ФК “Андріївка” з Новосанжарського району, третє – у решетилівського “Динамо”. Серед команд першої ліги чемпіонату кращими стали ФК “Жоржівка” з Шишацького району і команди з обласного центру “Сан Сіті” і “Бруклін”, у другій лізі призові місця посіли полтавські колективи “Білал”, “Інваспорт”        і “Саламандра”.
Тхеквондо
На змаганнях відкритого кубка Харківської області з тхеквондо команда Полтави виборола чимало призових місць. Переможцями турніру стали: Каміла Гончаренко, Катерина Ступак, Єгор Горбенко, Володимир Ярош, призерами – Єлизавета Лазарєва, Дар’я Колесова, Єва Гаврилова, Давид Гаврилов, Дем’ян Кошелєв, Владислав Швидкий, Олег Савченко, Назар Шостак. Підготували спортсменів наставники Юрій Шавиро, Андрій та Ірма Нечитайли, Віталій Ступак і Михайло Шамян.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.