Чемпіонів преміюватимуть з обласного бюджету

Голова обласної ради Олександр Біленький зустрівся з юним тхеквондистом Олександром Литвином, бронзовим призером Відкритого чемпіонату Європи, який відбувся в Туреччині. У зустрічі також взяли участь заступник голови ОДА Роман Товстий, начальник управління сім’ї, молоді та спорту Олександр Буцький, батьки, наставник юного спортсмена Юрій Шавиро.
Хлопця привітали з високим результатом, подарували сертифікат на грошову винагороду з обласного бюджету.
– Сьогодні питання дитячого спорту – це не лише питання здоров’я. Змагання гартують характери, стійкість і наполегливість, – зазначив Олександр Біленький. – Будемо й надалі підтримувати дитячий спорт за різними напрямками. Це і спорудження спортивних майданчиків зі штучним покриттям – мінімум 15 плануємо збудувати цього року, і відновлення спортивної бази в області.
– У цьому році виділяємо грошові винагороди коштом обласного бюджету для чемпіонів змагань всеукраїнського рівня. Їх отримуватимуть як спортсмени, так і їхні наставники, – зазначив Роман Товстий. – Цим хочемо підтримати молодих талановитих хлопців і дівчат, які прагнуть до високих результатів.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.