Старт другого тренувального збору “Ворскли”

Двотижневий, насичений тренуваннями й контрольними поєдинками, збір футболістів “Ворскли” завершився. Нагадаємо, що команда експериментальними складами зіграла чотири поєдинки, у двох з них поступилася, одного разу перемогла і зіграла внічию. Полтавці повернулися на кілька днів додому, перепочили й знову вирушили до Туреччини на другий тренувальний збір.
Тренерський штаб “Ворскли” “відсіяв” майже всіх, хто був в команді на перегляді. Зокрема шестеро потенційних новачків, які брали участь у першому зборі, залишилися за бортом. Це – захисники Кушніренко, Ковтун та Штаненко, півзахисники Насібулін та Горбунов і нападник Якубов.
Цього разу до Туреччини відбули такі футболісти: воротарі: Шуст, Сарнавський, Різник; захисники: Чеснаков, Кунєв, Матвєєв, Саків, Сапай, Пердута, Остапенко, Квасний, Далеку; півзахисники: Одарюк, Кравченко, Тищенко, Зарічнюк, Мельник, Ткачук, Ребенок, Шарпар; нападники: Загорулько, Хльобас, Мякушко, Шаповал.
Окрім Кунєва, Тарнавського, М’якушка та Шарпара, які вже підписали контракт з клубом, на збори відбув відомий полтавським вболівальникам захисник Матвєєв. Інші незнайомі прізвища у списку – молоді гравці з системи клубу. Варто зазначити, що на другий збір не поїхав третій воротар Вічний. Замість нього – Різник, який виступав у складі ДЮСШ “Ворскла” в аматорському чемпіонаті Полтави.
Цього разу полтавці у Туреччині мають провести чотири контрольних матчі.
Коли цей номер “Зорі Полтавщини” було здано до друку, “Ворскла” зустрічалася із чорногорською “Будучностю”. 11 лютого наші земляки поміряються силами із солігорським “Шахтарем” (РФ), 14 лютого – із узбецьким “Алмаліком”, 18 лютого – зі словенською “Олімпією”.

Богдан ЛЕБІДЬ
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.