Спортивний калейдоскоп

Баскетбол
БК “Полтава” в рамках чергового туру вищої ліги чемпіонату України з баскетболу серед жінок зіграв у спорткомплексі ПНПУ ім. В. Г. Короленка два матчі з лідером – “Чайкою” із Бердянська. Обидві зустрічі в напруженій боротьбі виграли полтавки – 79:69 і 66:65. БК “Полтава” у турнірній таблиці зараз на другій сходинці, поступаючись “Чайці” всього на одне очко.
Тхеквондо
Двоє юних полтавців вибороли медалі на чемпіонаті Європи з тхеквондо серед дітей European Kids Champs 2017, що завершився у турецькому Белеку. Анастасія Коновал завоювала срібну медаль серед дівчат у ваговій категорії до 40 кілограмів. Олександр Литвин у категорії до 30 кілограмів посів третє місце. Спортсменів підготували до змагань тренери Віталій Ступак і Юрій Шавиро.
Легка атлетика
У Запоріжжі на командному чемпіонаті України з легкої атлетики серед чоловіків полтавець Артем Матвєєв виборов бронзу зі стрибків у довжину. На четвертому місці в цій же дисципліні – полтавець Віктор Ємець. Дмитро Мусіятченко став третім у бігу на 800 метрів.
Також у Запоріжжі на чемпіонаті України з легкої атлетики серед юнаків і дівчат 2000 року народження і молодших кременчужанка Юлія Скляр завоювала срібну медаль зі стрибків у довжину, Валентина Василенко з Лубен показала третій результат у потрійному стрибку.
Бокс
Традиційний відкритий турнір з боксу серед юнаків пам’яті відомого кременчуцького дитячого хірурга Олександра Баглаєнка пройшов на базі спеціалізованої спортивної школи олімпійського резерву з боксу. Змагання організувала міська федерація боксу разом із відділом з фізичної культури і спорту виконкому Кременчуцької міської ради. Участь у турнірі взяли близько ста боксерів із Полтави, Кременчука, Кременчуцького району, Глобиного, Світловодська Кіровоградської області. Перше місце в командному заліку виборола команда господарів – СДЮШОР.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.