Генпрокуратура провела обшуки…

Минулого четверга, 9 червня, в адмінбудівлі головного управління Державної фіскальної служби у Полтавській області правоохоронці провели обшуки. Як йдеться у повідомленні прес-служби Генеральної Прокуратури України, дозвіл на проведення обшуків надано Печерським судом міста Києва за клопотаннями слідчих Національної поліції України, погоджених процесуальними керівниками Генеральної Прокуратури України. Полтавських податківців перевіряли на причетність до “кришування” конвертаційних центрів.
Як повідомила на своїй сторінці у “Фейсбуці” прес-секретар Генпрокуратури України Лариса Сарган, це системний робочий процес, організований новим Генпрокурором Юрієм Луценком, із розслідування злочинів, пов’язаних із незаконним відшкодуванням податку на додану вартість підприємствами України.
Офіційних результатів перевірки поки що неоприлюднили. Втім народний депутат, член фракції БПП у Верховній Раді Володимир Ар’єв на своїй сторінці у “Фейсбуці” написав: “У посадовців Полтавської ДФС Генпрокуратура знайшла телефони, в яких зафіксовані “відкати” за відшкодування ПДВ…

Олена ІГНАТЕНКО
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.