Швейцарський бакалаврат і президентська стипендія

Кожен, хто мріє і наполегливо працює над втіленням в життя заповітної мрії, досягає успіху. Це довела випускниця Кременчуцької спеціалізованої школи І–ІІІ ступенів №10 Єлизавета Бородиня. Вона здобула право навчатися в одній із престижних шкіл бакалаврату в Швейцарії, повідомляє прес-служба Кременчуцької міської ради.
Щоб отримати можливість навчатися за кордоном, дівчина долучилася до освітньої програми Ukraine Global Scholars. Пройшовши іспити, вона стала стипендіаткою у міжнародній Школі бакалаврату.
Одна з важливих сходинок на шляху Єлизавети Бородині до європейської освіти – почесний похвальний відгук “IFSES – олімпіада-2016”, який вона отримала на міжнародному студентському форумі інженерних та наукових робіт у мексиканському місті Гвадалахара. Юна талановита кременчужанка навчатиметься у міжнародній Школі бакалаврату Швейцарії протягом 2 років.
А студент Вищого професійного училища №7 Владислав Опришко з Кременчука протягом наступного навчального року отримуватиме стипендію Президента України. Вона стала заслуженою нагородою для нього як для призера Всеукраїнського конкурсу серед учнів професійно-технічних навчальних закладів за професією “Верстатник широкого профілю”, що проходив у ВПУ №17 Дніпропетровська. В конкурсі брали участь переможці обласних та київського міського етапів фахового змагання.
Владислав Опришко привіз додому із престижного конкурсу диплом Міністерства освіти і науки України. До речі, юнак є стипендіатом Кременчуцької міської ради як один із кращих студентів міста.

Юлія ДУМКА-КОНДРАТЬЄВА
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.