Найдорожча нагорода – від дітей

У  Решетилівській гімназії ім. І.Л. Олійника відбулося свято “Через терни до зірок”, де вшановували учнів та вчителів закладу, які особливо відзначились у житті гімназії, переможців районних олімпіад, конкурсів, спортивних змагань. А ще відзначили внесок батьків, меценатів, які постійно допомагають закладу.
У минулому навчальному році вихованці гімназії брали участь в олімпіадах з 17 базових дисциплін. Гімназисти є постійними учасниками та призерами інтерактивних конкурсів “Колосок”, “Орлятко”, “Грінвіч”, “Лелека”, “Левеня”, “Бобер”, “Кенгуру”.  Також відзначили учнів, які брали участь у обласних змаганнях “Пролісок”, що проходили на базі Кременчуцького педагогічного училища імені А.С. Макаренка. Нагороджували співаків і танцюристів, ерудитів і юних журналістів, “міс” і “містерів” та багатьох інших. На урочистому заході віншували не лише учнів, а й педагогів, які доклали максимум знань і педагогічного хисту, аби їхні учні здобували високі результати.
Гімназійна родина подякувала і всім тим, хто був небайдужий до життя закладу та всіляко допомагав протягом року. Так, діяльність ГО “Патріоти Решетилівщини” відзначили у Книзі пошани гімназії “Шкільний олімп”, члени організації отримали подяку за підтримку і плідну співпрацю. Протягом останнього часу “Патріоти Решетилівщини” разом з лідером, головою обласної ради Олександром Біленьким, активно сприяють гімназії та школам району в проведенні культурно-мистецьких та спортивних заходів, новорічних ранків та інших дитячих свят. Крім того, для навчальних закладів, за підтримки громадської організації, було придбано оргтехніку, необхідне обладнання.

Олена ІГНАТЕНКО
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.