“Тарпан” – гордість української залізниці

ПАТ “Крюківський вагонобудівний завод” випускає сучасні комфортабельні пасажирські вагони для української залізниці, а також здійснює плановий поточний ремонт рухомого складу. Так, згідно з домовленостями між ПАТ “КВБЗ” та філією “Українська залізнична швидкісна компанія” ПАТ “Укрзалізниця” заводчани у травні прийняли у свої майстерні міжрегіональний швидкісний двосистемний електропоїзд ЕКр1-001 “Тарпан”. Нагадаємо, що майже два роки тому потяг українського виробництва уперше з’єднав швидкісним залізничним сполученням Київ і Львів.
У визначені строки кременчуцькі вагонобудівники здійснюватимуть перевірку й ремонт кузовів усіх дев’яти вагонів поїзда, перевірятимуть технічний стан внутрішнього обладнання, систем життєзабезпечення тощо. У свій робочий графік потяг повернеться вже в червні поточного року.
Електропоїзди “Тарпан”, спроектовані й сконструйовані ПАТ “Крюківський вагонобудівний завод”, є гордістю української залізниці. Технічні можливості дозволяють потягам цієї моделі й марки під час руху набирати швидкість до 220 кілометрів за годину. Вони вирізняються підвищеною комфортністю і придатні в тому числі для поїздок людей із обмеженими фізичними можливостями.

Юлія ДУМКА-КОНДРАТЬЄВА
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.