Уніформа для диспетчерів екстреної допомоги

У ході загальнодержавного реформування екстреної медичної допомоги завершується створення єдиної оперативно-диспетчерської служби, яка прийматиме виклики з території усієї області. Це значно скоротить час прибуття бригад до пацієнтів. Для цього комунальна установа “Полтавський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф” провела значну технічну модернізацію з використанням серверно-комп’ютерних комплексів, телекомунікаційного обладнання, GPS-технологій. Кількість диспетчерів збільшиться утричі.
Позаду – глобальна структурна й технічна перебудова, вкладено величезні кошти. А от на спецодяг для самих працівників використати бюджетні кошти неможливо. Тому й довелося звертатися до спонсорів. На заклик відгукнулися Всеукраїнський благодійний фонд допомоги та розвитку “Хелп Груп”, який опікується пацієнтами з тяжкими захворюваннями, у тім числі й вихованцями Зіньківського дитячого будинку для інвалідів; мережа заправок “Автотранс”; мережа соціальних магазинів “Аврора”.
Спільними зусиллями ця потреба медиків була профінансована, і диспетчери єдиної оперативно-диспетчерської служби отримали сто комплектів літніх костюмів. Коштує нова уніформа більше 44 тисяч гривень.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.