Зварювальники Кременчука – серед кращих у Європі

У чеському місті Фрідек-Містек пройшов 20-й Міжнародний конкурс молодих (до 20 років) зварювальників “Золотий кубок Лінде”. За даними Кременчуцької міської ради, у конкурсі брали участь 113 молодих зварювальників з Чехії, України, Німеччини, Китаю та Словаччини. У складі української делегації  було 4 представники: двоє учнів четвертого курсу Вищого професійного училища №7 Кременчука, учень Державного навчального закладу “Міжрегіональне вище професійне училище автомобільного транспорту та будівельної механізації” Києва і представник одеського інженерно-атестаційного центру “Прометей” товариства зварювальників України.
Наші земляки-кременчужани повернулися з конкурсу із відзнаками. Так, Віктор Григораш у номінації “Ручне дугове зварювання неплавким металевим електродом в інертних газах” виборов 2-ге місце, а Олексій Литвиненко у номінації “Механізоване дугове зварювання плавким металевим електродом” – 5-те.
Готували кременчужан до участі в конкурсі майстри виробничого навчання та викладачі училища №7 завдяки сприянню ПАТ “Крюківський вагонобудівний завод” під керівництвом експерта Українського атестаційного комітету зварювальників Миколи Високоляна.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.