Румунські перспективи “Кредмашу”

Презентація конкурентоспроможної продукції на європейському ринку й пошук нових бізнес-партнерів – такими були основні завдання участі ПАТ “Кредмаш” у Міжнародній будівельній виставці Construct Expo 2016, що відбулася в румунській столиці Бухаресті. Цього року на виставці було представлено понад 150 експонентів із більш ніж 20 країн, йдеться на сайті ПАТ “Кредмаш”.
Виставковий стенд підприємства відвідав перший секретар Посольства України в Румунії Борис Патраш. Дипломат надав кременчуцьким промисловцям корисну інформацію про сучасний розвиток дорожнього напрямку в румунській економіці. А він нині переживає справжній бум – будуються сотні кілометрів сучасних автобанів, для чого потрібна велика кількість асфальтної суміші. І це – шанс для ПАТ “Кредмаш” отримати вигідні замовлення на свою фірмову продукцію, в першу чергу – на асфальтозмішувальні установки потужністю до 80 т/год.
Кременчуцьке підприємство взяло участь у виставці разом зі своїм румунським дилером – компанією “VIKOS INPEX UTILAJE SRL”. За кілька виставкових днів представники ПАТ “Кредмаш” і компанії-дилера провели більше сотні зустрічей із потенційними покупцями й розглянули велику кількість цікавих комерційних пропозицій.

Юлія ДУМКА-КОНДРАТЬЄВА
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.