“Ворскла” – “Зоря” – 0:2

У  футбольній Лізі Парі Матч відбувся пропущений        12-й тур – останній у цьому році. Полтавська “Ворскла” вдома приймала луганську “Зорю”. У поєдинку, в якому по організації і малюнку гри команда Василя Сачка переважала свого суперника, дві помилки стали фатальними для господарів. Команди розпочали зустріч на хороших швидкостях, з великою кількістю єдиноборств. Однак уже ближче до середини першого тайму ініціативою заволоділа “Ворскла”. Полтавський клуб за рахунок високого пресингу, виграних підборів не давав супернику нічого зробити в центрі поля і тримав його біля воріт Шевченка.
Також “ворскляни” активно діяли на флангах, що постійно додавало неприємностей обороні “Зорі”. В одному з таких епізодів на 20-й хвилині передачею з правого краю на ідеальну ударну позицію вивели Бартуловіча, однак воротар гостей зумів ліквідувати цю загрозу. У свою чергу “Зоря” турбувала Богуша не часто. У першій половині зустрічі запам’ятався лише удар Петряка з кута штрафного, коли м’яч пролетів поруч зі стійкою.
На старті другого тайму зустрічі малюнок гри не змінився. “Ворскла” потужно атакувала, “Зоря” тримала оборону, інколи контратакуючи. Але на 54-й хвилині Дитятьєв допустив грубу помилку в простій ситуації, якою скористалися гості – 0:1.
Після забитого м’яча гравці “Зорі” стали почуватися розкутіше і незабаром знову забили м’яч – 0:2. “Ворскляни” пішли на штурм воріт суперника, але врятувати гру не зуміли. Рахунок залишився незмінним.
У звітній зустрічі за наших земляків грали: Богуш, Сімінін, Даллку, Дитятьєв, Чеснаков, Скляр (Ковпак, 77), Громов, Сапай, Бартуловіч (Баранник, 67), Турсунов, Шиндер.
Результати інших матчів 12-го туру: “Шахтар” – “Карпати” – 3:0, “Металург” – “Динамо” – 0:6, “Говерла” – “Олександрія” – 1:2, “Дніпро” – “Волинь” – 0:1, “Сталь” – “Олімпік” – 1:0, “Металіст” – “Чорноморець” – 2:2.

Богдан ЛЕБІДЬ
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.