“Волинь” – “Ворскла” – 2:1

У  14-му турі чемпіонату України з футболу Ліги Парі Матч полтавська “Ворскла” грала на виїзді із луцькою “Волинню”. Господарі відразу заволоділи ініціативою на полі і вже на 4-й хвилині повели в рахунку. Після розіграшу кутового Політило отримав м’яч і точно відправив його у нижній кут воріт Богуша – 1:0. Невдовзі волинянин Козьбан міг подвоїти рахунок, але, на щастя, його удар був неточним. Згодом “Ворсклі” таки вдалося стримати натиск суперників і почати комбінувати на чужій половині поля. Втім, гострі контратаки “Волині” ледве знову не призвели до взяття полтавських воріт. Надалі гра вирівнялася. Хоча “ворскляни” продовжували шукати можливості відквитати пропущений м’яч, але зробити це їм не вдалося.
Другий тайм розпочався з неприємностей для “Ворскли”. Козьбан забив другий гол не без допомоги рикошету – 2:0. Надалі суперники почали грати досить жорстко, із великою кількістю порушень. На 76-й хвилині “Ворсклі” вдалося відіграти один гол. Дитятьєв відгукнувся на навіс із кутового і пробив головою – 2:1. На останніх хвилинах поєдинку команди грали на зустрічних курсах. Проте гольових моментів створити їм не вдалося. Зрештою матч і закінчився перемогою “Волині”.
У звітній зустрічі за наших земляків грали: Богуш, Є. Ткачук, Сапай, Сімінін, Дитятьєв,
А. Ткачук, Чеснаков (Скляр, 46), Бартуловіч (Міщенко, 77), Громов, Турсунов (Бараннік, 46), Шиндер.
Результати інших матчів 14-го туру: “Зоря” – Металург” – 4:1, “Чорноморець” – “Олімпік” – 0:2, “Олександрія” – “Шахтар” – 2:3, “Карпати” – “Металіст” – 1:1, “Дніпро” – “Говерла” – 2:0, “Динамо” – “Сталь” – 2:0.

Петро Невинний
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.