Нові призначення

31 жовтня Президент України Петро Порошенко підписав Указ № 618, згідно з яким начальником Управління Служби безпеки України в Полтавській області призначено Юрія Васильовича РАХІВСЬКОГО.
***
Юрій Рахівський народився у 1965 році в селі Водиця Закарпатської області. Закінчив спеціальну середню школу міліції в Івано-Франківську та юридичний факультет Ужгородського національного університету. В органах внутрішніх справ працює з 1986 року. В 2005 році Юрія Рахівського призначено на посаду начальника УМВС України в Закарпатській області. У 2008 році – заступником начальника УСБУ в Львівській області, через рік – начальником УСБУ Закарпатської області. Опісля був призначений начальником Інституту внутрішніх справ у Івано-Франківську.
На офіційному сайті Верховної Ради України зазначено, що Юрій Рахівський є помічником-консультантом народного депутата України Юрія Луценка.
***
Указом Президента України № 617 Олександр Миколайович Кривич відсторонений від посади начальника Управління Служби безпеки України в Полтавській області, яку він обіймав з квітня 2014 року.

ОКІА “Новини Полтавщини”.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.