“Дніпро” – у фіналі!

Відбулися повторні матчі півфіналу Ліги Європи. Дніпропетровський “Дніпро” у Києві приймав італійський “Наполі”. Як ми вже повідомляли, у першому матчі було зафіксовано нічию – 1:1. Обидві команди розпочали поєдинок-відповідь активно. Футболісти “Дніпра” обрали атакувальну тактику, шукаючи слабкі місця гостей. У другій половині зустрічі “дніпряни” посилили натиск, і врешті їхні зусилля увінчалися успіхом. На 58-й хвилині Селезньов розпечатав ворота “Наполі”. Це – другий гол Євгена у поточному розіграші Ліги Європи, обидва – у ворота “Наполі”.
Вже у доданий час неаполітанці кинули всі сили вперед, намагаючись врятувати гру, однак “Дніпро” таки довів справу до позитивного результату – 1:0. Тепер на підопічних Мирона Маркевича у фіналі чекає іспит від іспанської “Севільї”, яка у паралельному півфіналі перемогла італійську “Фіорентину” – 2:0 (перший матч – 3:0). Фінал проходитиме 27 травня у Варшаві.
***
Після перемоги у півфіналі Ліги Європи у клубному рейтингу УЄФА “Дніпро” обійшов відразу чотири клуби – італійські “Лаціо” та “Фіорентину”, турецький “Галатасарай” і португальську “Брагу”. Окрім того, “дніпряни” не дозволили “Наполі” випередити донецький “Шахтар”.
Клубний рейтинг очолює іспанський “Реал”. Донецький “Шахтар” – на 18-му місці, київське “Динамо” – на 27-му, дніпропетровський “Дніпро” – на 36-му, харківський “Металіст” – на 43-му. Полтавська “Ворскла” разом із донецьким “Металургом” ділять 155-ту сходинку.

Роман ТКАЧ
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.