Пріоритетні завдання особливого періоду

Ряд пріоритетних питань життєзабезпечення області розглянули учасники чергової апаратної наради у голови обласної державної адміністрації Валерія Головка. Участь у нараді взяв голова обласної ради Петро Ворона. Новопризначений директор департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА Артем Бабак поділився своїм баченням перебудови роботи підпорядкованої структури, яка має відповідати ситуації в державі та стратегічним завданням євроінтеграції.
Про хід четвертої хвилі мобілізації доповів військовий комісар Полтавського обласного комісаріату полковник Борис Павлов. Він повідомив, що поставлені завдання виконуються – вже оповіщено 5 тисяч 376 чоловік. З них понад 2 тисячі мобілізованих визнано придатними до військової служби, зараховано до команд і відправлено до військових частин. Для потреб оборони триває залучення спеціальної та автомобільної техніки. Нині йде підготовка до виконання другої черги плану мобілізаційних заходів.
Система цивільного захисту населення області приведена у відповідність до найвищого рівня готовності, поінформував начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи ОДА Віктор Стеблянко. За словами начальника головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Полтавській області Романа Кириленка, завдання з формування матеріального резерву виконано. На базі управління створено консультаційний центр, який може дати вичерпну інформацію щодо захисту населення.
На нараді було розглянуто інші питання життєдіяльності області.

Віктор КІКОТЬ
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.