Валерій Головко подав у Адміністрацію Президента України список кандидатів на посади голів райдержадміністрацій

Наприкінці минулого тижня голова облдержадміністрації Валерій Головко подав список кандидатур на посади голів усіх райдержадміністрацій області.
Із метою забезпечення прозорості та відкритості прийняття рішення голова ОДА запропонував провести громадські обговорення, на яких були присутні усі кандидати на посади голів РДА. По більшості районів Валерій Головко подав по 2–3 кандидатури, щоб призначення було більш неупередженим.
Як і обіцяв очільник області, список усіх кандидатів на посади голів РДА він подав у визначений ним термін. Наразі подані кандидатури розглядаються у Департаменті кадрового забезпечення та персоналу Секретаріату Кабінету Міністрів України. Після цього претенденти на посади повинні пройти співбесіду в Адміністрації Президента України. Далі – необхідний час для дооформлення усіх належних документів.
– Зараз перед Полтавською областю, як і перед усією Україною, стоять украй важливі завдання. Нам необхідна нова, ефективна система управління, – говорить голова ОДА Валерій Головко. – Вертикаль влади в області повинна працювати як єдиний відлагоджений механізм і оперативно реагувати на нагальні проблеми.

Прес-служба облдержадміністрації

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.