Новий крок до міжнародного визнання

Найвідоміший український курорт “Миргород”, який сьогодні має титул кращого курорту світу, було презентовано на 40-й міжнародній виставці “Arab Health-2015”, що проходила 26–29 січня нинішнього року в Об’єднаних Арабських Еміратах.
Поважний міжнародний форум зібрав численних представників двох десятків держав Близького Сходу, а також країн Західної Європи та США. Про його презентабельність свідчила присутність навіть поважних шейхів еміратів. Тож хоч програма і мала назву “Здоров’я арабського світу”, аудиторія форуму була набагато ширшою. І те, що очільника курорту “Миргород” було особисто запрошено до участі в цій програмі та організовано розширену презентацію санаторно-курортного комплексу, – є сигналом визнання української оздоровниці важливим учасником міжнародного ринку курортних послуг.
“Участь у Міжнародному форумі стала вагомим продовженням нашої роботи по залученню іноземців до оздоровлення і відпочинку на курорті “Миргород”. Ми активно працюємо у цьому напрямку тепер уже на міждержавному рівні. Тому програма візиту видалася дуже насиченою і продуктивною. Приємно було бачити, що результатом достойної презентації нашого курорту перед поважною публікою та численних консультацій стала щира зацікавленість представників країн Близького Сходу високим потенціалом і універсальністю наших оздоровчих програм. Вони високо оцінили наявність природних лікувальних факторів, таких, як всесвітньо відома мінеральна вода та лікувальні грязі, широкий вибір і високу ефективність створених у нашому санаторно-курортному комплексі реабілітаційних відділень. Бо не секрет, що при високих досягненнях розвинених країн у медицині та індустрії відпочинку вони майже не звертали уваги на профілактику захворювань, реабілітацію після них. А наш курорт продовжує активно розвивати цей напрямок, який робить оздоровницю конкурентоспроможною навіть у складній економічній ситуації. Для багатьох стала відкриттям наша багаторічна співпраця з Королівством Бахрейн, Катаром та іншими країнами Близького Сходу. І це додало позитиву в нашому спілкуванні. Для нас вихід на цей ринок дає гарні перспективи. Продуктивним було спілкування і з нашими давніми партнерами із Західної Європи та США.
Участь у міжнародному форумі ще раз підтвердила, що досягнення і потенціал нашого санаторно-курортного комплексу потрібно ефективно презентувати і рекламувати. Під час візиту я мав можливість підготувати укладення ряду договорів про співпрацю. Залучився підтримкою наших давніх іноземних партнерів, а також Надзвичайного і Повноважного Посла України в Об’єднаних Арабських Еміратах пана Юрія Полуреза у подальшій активізації цієї співпраці. Усе це незабаром дасть нам можливість залучити додаткові кошти, яких зараз так не вистачає і на рівні держави, і на місцевому рівні”, – підсумував результати візиту генеральний директор “Миргородкурорту”, заслужений лікар України, депутат Полтавської обласної ради Олександр Гавловський.
Хочеться привітати колектив курорту “Миргород” з новими вагомими досягненнями. Бо сьогодні вже цілком очевидно, що в часи важких випробувань для нашої держави важливо не лише її захистити і відвоювати загарбані території. Не менш важливо протистояти загарбнику в інформаційній війні, завойовувати довіру в світі, формувати і підтверджувати здобутками позитивний імідж України, активно працювати над стабілізацією її економіки. Тому приємно, що до стрічки новин, на жаль, сповнених сьогодні зведеннями з місць воєнних дій, курорт міста Миру додав інформацію про те, що навіть у найважчі часи нашими провідними підприємствами ведеться робота на перспективу. А це – запорука майбутнього успіху.

Петро КИРІЄНКО
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.