Бережемо традиції, йдемо в ногу з часом

На Полтавському поштамті пройшла акція Полтавської дирекції Українського державного підприємства поштового зв’язку “Укрпошта” “День передплатника”, організована спільно з редакціями провідних ЗМІ. Кожного передплатника, який під час акції оформив передплату періодичних видань на наступний рік чи кілька місяців, чекали подарунки і сюрпризи.
Начальник Полтавського поштамту Ніна Коломієць наголосила, що в місті вже передплачено на 2015 рік понад 316 тисяч екземплярів періодики. Поштовики інформували про свої новації, пропонували листівки, конверти… Представники газет розповідали про видання, цікавинки для читачів, роздавали презентаційні примірники, сувеніри.
Заступник головного редактора “Зорі Полтавщини” Віктор Кікоть, представляючи видання, наголосив, що Всеукраїнську громадсько-політичну газету “Зоря Полтавщини” читають по всій країні, основна ж аудиторія – жителі Полтавського краю. Газета адресована широкому колу читачів, адже вміщує новини суспільно-політичного життя, економіки, історичні публікації, культурно-мистецькі, спортивні повідомлення, розповіді про сучасників, видатних земляків. Видання має тематичні додатки “Доброго вам здоров’я”, “Сійся, родися!..”, “Сім’я”, “Порадниця”, “Ситуація”, “Зустріч”, добірки гумору, листів. Пріоритет газети – захист інтересів полтавців. Це єдина газета в області, яка виходить двічі на тиждень чотирма номерами.
Зоряни поспілкувалися із передплатниками, як нинішніми, так і потенційними, вислухали їхні слушні зауваження, пропозиції, які обов’язково будуть враховані при формуванні редакційної політики в наступному році. Для наших друзів підготували яскраві календарі, збірки гумору “Сорочинський ярмарок” та сувеніри з логотипом “Зорі Полтавщини”. Наголошувалося, що, передплативши газету на рік чи півроку, можна не лише мати видання для всієї родини, а й стати власником цінного, корисного призу, а якщо пощастить – путівки на оздоровлення в ПрАТ “Миргородкурорт”.
– Бажаю, щоб “Зоря…” завжди світила, жила, трудилася, гордилася своїми людьми і своєю прекрасною душею, – побажала пенсіонерка, полтавка Тетяна Андріївна Нелипа.
– Хоч я городянка, але люблю читати про село, маю там родичів, цікавлюся історією, видатними діячами з Полтавщини. Про все це пишуть у “Зорі Полтавщини”, – зазначила у розмові з нами вчителька Наталія Іванівна Власенко. – Раніше я багато періодики виписувала, а зараз треба подумати: газету передплатити чи чогось з продуктів про запас купити…
– “Зорю Полтавщини” передплачую і постійно читаю з 1967 року, – розповів Вячеслав Халецький, колишній начальник управління капітального будівництва Полтавського міськвиконкому. – Знаю всіх головних редакторів, багатьох журналістів. Приємно, що видання, висвітлюючи життя області, знаходить місце для подій Полтави, хоч не є міською газетою. “Зоря…” багато писала про великі будівлі, де я був головою штабу будівництва, – підземний комплекс “Злато місто”, кіноконцертний зал “Листопад”, Свято-Успенський собор та інші.
Переселенка із Севастополя Людмила Чуть, котра зараз шукає роботу в Полтаві, теж із задоволенням ознайомилася з тематикою полтавських газет, у тому числі “Зорі Полтавщини”. Жінка, як і її мама, мешканка села Нестеренки Полтавського району Лідія Миколаївна Белозьорова, цікавиться політикою, чекає закінчення військових дій і настання миру. Для розради – життєві історії, різноманітні поради – психологічні й господарські. Все це є у “Зорі Полтавщини”.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.