Провели в останню путь солдата…

Мешканці села Максимівка Кременчуцького району попрощалися зі своїм героєм –           29-річним Сергієм Кривченком. В армію його мобілізували 4 серпня, потрапив до складу 92-ї механізованої бригади. Останнім часом воював на Донбасі біля містечка Щастя. Як розповіли товариші по службі, Сергій охороняв блокпост біля мосту. Під час обстрілу терористами поруч із ним розірвався фугас, осколок від нього пробив головну артерію. Від миттєвої крововтрати він помер на руках друзів, які просто не мали змоги його врятувати, хоча й госпіталь знаходився поруч.
Односельчани запам’ятають Сергія як світлу й добру людину. Він мав неабияке почуття гумору, тому завжди був душею компанії. Навчаючись у школі, займався спортом, любив футбол… За два тижні до загибелі Сергій приїздив у відпустку, дома на нього разом із дружиною чекала чотирирічна донька.
Така гірка втрата стала великим горем для усього села. Попрощатися із захисником рідної землі прийшли і дорослі, й діти, адже не так давно усі разом збирали кошти на придбання бронежилета для земляка. Його останню дорогу вони встелили пелюстками живих квітів, а вінки обв’язали жовто-блакитними стрічками. Ім’я Сергія Кривченка навіки увійде до літопису села, адже загинув він як Герой, а Герої не вмирають.

Віра ІЛЬКОВА
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.