Підсумки підбито, творчий турнір триває

Підбито підсумки першого етапу журналістського конкурсу на краще висвітлення реалізації соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича на Полтавщині, оголошеного обласною організацією Національної спілки журналістів України.
За перемогу в конкурсі та участь у інформаційному супроводі політики держави й активну громадську позицію відзначено колектив редакції Всеукраїнської громадсько-політичної газети “Зоря Полтавщини” (головний редактор – Григорій Гринь) за роботу журналістів видання щодо висвітлення етапів реалізації проекту “Нове життя” – будівництва та створення обласного перинатального центру в Полтаві. За серію публікацій на соціальну тематику премійовано редактора відділу АПК “Зорі Полтавщини” Людмилу Даценко.
Лауреатами конкурсу також стали: колектив редакції Диканської районної газети “Трудова слава” (редактор – Світлана Глушко); авторський колектив телепроекту ОДТРК “Лтава” “Реформи: працюємо разом на результат. Адреси досвіду” (керівник  творчої групи – Наталія Рясна); радіожурналіст Олександр Бобошко та звукооператор Олександр Сепітий (ОДТРК “Лтава”); журналісти ОКІА “Новини Полтавщини” Наталія Очкань, Юлія Кравець; газети “Село Полтавське” – Любов Приймак, Марина Бабич, Тетяна Кружко; ІВ “Полтавщина” – Ян Пругло; Лохвицької районної газети “Зоря” – Людмила Троценко; завідувач сектора внутрішньої політики, зв’язків з громадськістю та ЗМІ Глобинської РДА Ніна Ярошевська.
Переможців та лауреатів конкурсу привітали заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Валерій Пархоменко, секретар фракції Партії регіонів в обласній раді Тетяна Устименко.
Усього на конкурс було подано понад 50 робіт у трьох номінаціях: обласні друковані видання; районні та міськрайонні газети; електронні ЗМІ. Як повідомили організатори конкурсу, головна премія не присуджувалася, тож учасникам оголошеного другого етапу конкурсу є за що позмагатися.

Віктор КІКОТЬ
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.