Тільки ти

* Лист № 4535
Житлом і матеріально
забезпечений
Доброго дня, “Зустріч”!
Мені 39 років, зріст 170 см, вага 72 кг. Житлом і матеріально забезпечений.
Для створення дружної, міцної й щасливої сім’ї хочу познайомитися з доброю, порядною, серйозною жінкою, віком до 35 років.
Подробиці – за телефоном, номер якого є в редакції.
Н. Н.
Полтавська область.

* Лист № 4536
Зустріти свою долю
Доброго дня, “Зустріч”!
Звертаюся до вас не вперше, але поки що мені так і не вдалося зустріти свою другу половинку.
Про себе: 28 років, схильна до повноти, маю групу інвалідності. Працьовита, по хазяйству вмію робити все. Також вишиваю рушники. Але самотність пригнічує. Для серйозних стосунків і створення дружної сім’ї, заснованої на взаєморозумінні й взаємоповазі, хочу познайомитися з порядним хлопцем або чоловіком без шкідливих звичок, із розумною різницею у віці, можливо, він теж має групу інвалідності. Тих, хто перебував у місцях позбавлення волі, прошу не турбувати. На переїзд не погоджуся.
Таїсія.
Хорольський район.

* Лист № 4537
Зрозуміти й підтримати
Хотіла б розповісти про свою племінницю. Звуть її Ольга. Вона кілька років тому розлучилася з чоловіком. Сама виховує сина. Їй 31, зріст приблизно 157 см, вага 54 кг. За характером спокійна, вміє піклуватися про сім’ю. Шкідливих звичок не має. Для життя є все, як кажуть, і дім, і все в домі. Не вистачає тільки хорошого чоловіка поруч, такого, який би розумів і підтримував у скрутну хвилину.
Контактний телефон Ольги є в редакції.
Н. П.
Полтавська область.

* Лист № 4538
Знайти своє щастя
Доброго дня, шановна “Зустріч”!
Звертаюся до вас із великим проханням допомогти мені зустріти свою супутницю життя. Про себе: 32 роки, зріст 174 см, вага 60 кг. Маю загальну групу інвалідності. За гороскопом – Риби. За характером спокійний, щедрий, лагідний, веселий. Шкідливих звичок не маю, не палю, спиртним не зловживаю. Православний християнин, відвідую церкву. В разі потреби погоджуся на переїзд.
Для серйозних стосунків познайомлюся з порядною, доброю, бажано віруючою дівчиною віком від 25 до 33 років. Заради цікавості й тих жінок чи дівчат, які мають шкідливі звички, прошу не турбувати.
Контактний телефон є в редакції.
Олександр.
м. Полтава.

* Лист № 4539
Самотність нестерпна
Шановна “Зустріч”!
Перш за все хочу подякувати вам за таку потрібну роботу, яка допомагає одиноким людям знайти своє щастя. Я теж вирішив скористатися вашою допомогою, бо самотній.
Мені 40 років, зріст 180 см, вага 80 кг. Хотів би зустріти жінку, яка не проп’є і не продасть. Мої захоплення – сільське господарство й спорт.
В. Л.
Великобагачанський район.

* Лист № 4540
Шукаю супутницю
життя
Пишу до вас не вперше, але поки що так і не зміг знайти ту єдину, з якою міг би розділити і радість, і негаразди.
Для створення сім’ї й спільного проживання шукаю скромну дівчину чи жінку з дитиною, яка не палить цигарок і не зловживає алкоголем. Можливо, ця жінка сирота, з бідної сім’ї чи має групу інвалідності, це не стане на заваді нашим стосункам.
Про себе: 33 роки. Одруженим не був, дітей не маю. Без шкідливих звичок і судимостей. Скромний, характер – м’який, лагідний. Мешкаю в селі, займаюся домашнім господарством. Маю третю групу інвалідності. Маю паї, які здаю в оренду. Вмію куховарити. Займаюся вирощуванням кімнатних рослин, заготівлею лікарських трав.
Євгеній.
Зіньківський район.

* Лист № 4541
Право на щастя
Доброго дня, шановна “Зустріч”!
Буду вдячна за допомогу в публікації цього листа, бо, як і кожна мама, я бажаю своїй доньці Оксані доброї долі. Хочеться, щоб у її житті налагодилися стосунки з майбутнім обранцем, аби вона повірила, що має право на щастя. Два рази вона була у шлюбі, але дітей не було. Хочеться вірити, що Оксана у свої 29 років може бути вірною дружиною і доброю господинею. А можливо, чиясь дитяча доля потребує материнської ласки, яку вона береже з надією.
Можливо, на це оголошення відгукнеться порядний, добрий і чуйний чоловік з Полтави чи Полтавського району. Оксана працює в обласному центрі, має непогану роботу, вміє знаходити спільну мову з людьми. Для подальших серйозних стосунків прохання написати листа, якого буде передано адресату.
Мама.
Гадяцький район.

* Лист № 4542
Люблю природу,
рибалку
Доброго дня, шановна “Зустріч”!
Я вже звертався до вас за допомогою, але поки що доля не виявила до мене своєї прихильності. Мені так і не вдалося знайти ту єдину свою половинку, з якою можна було б розділити своє життя, тож прошу надрукувати моє оголошення знову.
Про себе: 38 років, зріст 167 см, вага 65 кг. За характером добрий, спокійний, шкідливих звичок не маю. У вільний час люблю слухати музику, ходжу на рибалку, також люблю природу, займаюся технікою. Для створення міцної й дружної сім’ї хотів би зустріти порядну дівчину чи жінку віком від 25 до 40 років. Не так важливо – з міста вона чи з села, аби тільки моя обраниця була доброю і щирою людиною. Також бажано, щоб вона погодилася на переїзд до мене.
Номер контактного телефону є в редакції.
Р.
Новосанжарський район.
* Лист № 4543
Розуміти й цінувати…
Доброго дня, “Зустріч”!
Хочу з вашою допомогою зустріти свою справжню половинку, з якою ми б розуміли й цінували одне одного.
Мені 31 рік, зріст 175 см, худорлявий, маю кучеряве волосся. Дуже люблю дітей. Палю, алкоголем не зловживаю. Проживаю сам у власному будинку. Працюю, утримую величеньке господарство. Так хочеться, щоб я приходив додому і там на мене хтось чекав, а не тільки вже звичні чотири стіни.
Якщо ти приблизно мого віку, не боїшся сільської роботи й ведеш здоровий спосіб життя, буду радий нашій зустрічі та вдячний за все своїй долі. Якщо в тебе є невелика дитина, намагатимуся стати для неї хорошим батьком, а для тебе – вірним чоловіком.
Контактний номер телефону є в редакції.
Сергій.
Оржицький район.

* Лист № 4544
Разом – до щастя
Хочу привернути увагу всіх, хто прочитає це оголошення, можливо, серед ваших знайомих є дівчина-інвалід, яка соромиться свого стану. Звертаюся й до самих дівчат, які мають будь-яку групу інвалідності, це не стане на заваді нашим стосункам, якщо ми сподобаємося одне одному. Хоча, звісно, бажано, щоб моя обраниця була більш-менш самостійною, тобто могла себе обслужити. Це має бути симпатична дівчина віком від 25 до 35 років, вага від 45 до 60 кг, зріст 160 – 175 см, хоча, можливо, вона й не вписуватиметься у ці рамки. Бажано, щоб дівчина була з сільської місцевості та, як і я,  любила музику, але не обов’язково. Адже головне – наші стосунки, взаєморозуміння і повага, любов.
Про себе: 33 роки, зріст 175 см, вага 70 кг. Робітник, умію багато чого робити руками. Люблю гарну музику. Не судимий, з криміналом нічого спільного не маю. За потреби погоджуся на переїзд. З нетерпінням чекаю на листи. Пишіть, можливо, ви саме та дівчина, з якою ми знайдемо спільне щастя.
Аркадій.
Дніпропетровська область.

* Лист № 4545
Працюю і продовжую
навчання
Доброго дня, шановна “Зустріч”!
Мені 22 роки, високого зросту, стрункий, до повноти не схильний. Порядний, кажуть, симпатичний. Одруженим не був. Працьовитий, не палю, спиртними напоями не зловживаю. Проживаю разом із хворою мамою, яка має І групу інвалідності. Працюю і продовжую навчання. Особливого багатства немає, але на життя, як кажуть, вистачає. Можливо, через мою зайнятість, а може, то доля така, але не складаються чомусь у мене стосунки з дівчатами.
Для звичайного людського спілкування, яке може перерости в дружбу й серйозні стосунки, хотів би познайомитися зі звичайною порядною дівчиною чи жінкою приблизно мого віку.
Контактний номер телефону є в редакції.
Сергій.
м. Полтава.

* Лист № 4546
Погоджуся на переїзд
Мені 35 років, зріст 170 см, вага 70 кг. Мешкаю в гарній сільській місцевості. Улюблена справа: риболовля, рибництво. Не палю, спиртними напоями не зловживаю. Погоджуся на переїзд.
Для серйозних стосунків хочу познайомитися з порядною дівчиною чи жінкою з розумною різницею у віці.
Контактний телефон є в редакції.
Володимир.
Кобеляцький район.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.