На вогник у вікні

* Лист № 4515
Вмію смачно готувати
Доброго дня, шановна “Зустріч”!
Дякую вам за таку потрібну й копітку працю заради нас, одиноких людей. Я вже давно хотіла звернутися до вас зі своїм проханням і ось нарешті зважилася.
Хочу познайомитися з чоловіком, не старше 65 років, приємної зовнішності, добрим господарем, охайним, не жадібним. Бажано, щоб він проживав у Полтаві або в навколишніх районах.
Про себе: 57 років, середнього зросту, трохи схильна до повноти. Хороша господиня, вмію смачно готувати. Маю 2 дітей і квартиру. У вільний час люблю відпочивати на природі, збирати трави, ягоди, гриби. Люблю читати книги, слухати музику, переглядати гарні фільми. Шкідливих звичок не маю. Якщо виникне потреба, погоджуся на переїзд.
Чоловіків, які зловживають алкоголем та засуджених, як і тих, хто хоче зав’язати знайомство заради розваги, прошу не турбувати.
Контактний номер телефону є в редакції.
Тетяна.
м. Полтава.

* Лист № 4516
Якщо самій тяжко
Доброго дня, “Зустріч”!
Мені 79 років, зріст 178 см, вага 90 кг. Інвалід. Маю дім з усіма зручностями, матеріально забезпечений, ще трохи підробляю. Хотів би зустріти жінку моїх років, котрій самій тяжко й нудно. Удвох буде легше й веселіше.
Контактний номер телефону є в редакції.
Володимир.
Лубенський район.

* Лист № 4517
Незалежна й одинока
Доброго дня, “Зустріч”!
Я вдова, 65 років, зріст 165 см, вага 70 кг. Діти виросли й розлетілися по світах, а я залишилася сама у своєму будинку. Ні від кого не залежна, але дуже одинока.
Для серйозних стосунків хотіла б познайомитися з порядним простим чоловіком приблизно мого віку.
Контактний номер телефону є в редакції.
Галина.
Карлівський район.

* Лист № 4518
Погоджуся
на переїзд
Мені 71 рік, зріст 164 см, вага 70 кг. Мешкаю в сільській місцевості. Не палю, спиртних напоїв не вживаю. Для серйозних стосунків хотів би познайомитися з простою сільською жінкою приблизно мого віку, адже самотність мені дуже обридла.  За потреби згоден на переїзд.
Контактний номер телефону є в редакції.
Григорій.
Шишацький район.

* Лист № 4519
Якщо уміє
цінувати жінку
Доброго дня, шановна “Зустріч”!
Прошу надрукувати моє оголошення в черговому номері вашого додатка.
Для створення сім’ї познайомлюся з простим, надійним чоловіком, котрий уміє цінувати жінку й сім’ю, байдужим до спиртного, не нижчим 170 см.
Мені 57 років, до повноти не схильна. Вдова. Звичайної зовнішності, спокійна, врівноважена.
Подробиці – під час подальшого листування чи зустрічі.
Н. Я.
Карлівський район.

* Лист № 4520
Де ти, добрий і лагідний?
Мені 66 років, зріст 150 см, працьовита. Маю город, будинок.
Можливо, на моє оголошення відгукнеться добрий і лагідний чоловік? Чекатиму вашого листа.
Надія.
Великобагачанський район.

* Лист № 4521
Добра, працьовита,
життєрадісна
Мені 79 років, зріст 163 см, вага 65 кг. Скромна, добра, працьовита, не скупа. Шкідливих звичок не маю. Мешкаю в сільській місцевості у власному газифікованому будинку. Маю господарство, обробляю город.
Для серйозних стосунків познайомлюся з простим, добрим, не скупим чоловіком приблизно моїх років, аби разом доживати віку.
Таїсія.
Решетилівський район.

* Лист № 4522
Веду здоровий спосіб
життя
Доброго дня, дорога “Зустріч”!
Хотів би з вашою допомогою знайти собі другу половинку для спільного життя. Поки що мені чомусь не таланить знайти ту єдину, з якою можна буде розділити і горе, й радість.
Мені 75 років, невисокий на зріст. Удівець. Хороший хазяїн, усе вмію робити. Мешкаю у власному хорошому будинку, в якому є газ і вода, маю город. Ні від кого не залежний, дорослі діти проживають в інших місцевостях. Веду здоровий спосіб життя. Працював механізатором. Хоча користуюся слуховим апаратом, граю на гармошці.
Самому жити тяжко, тож, можливо, на мого листа відгукнеться звичайна проста жіночка, можливо, інвалід ІІ групи, але бажано, щоб вона була невисокою і не надто схильною до повноти. Можливо, ми з нею знайдемо спільну мову.
Олександр.
Карлівський район.
* Лист № 4523
Якщо ти порядний,
акуратний і не скупий
Доброго дня, “Зустріч”!
Мені 65 років, середнього зросту й середньої, як на мій вік, статури. Здоров’я й інтереси – відповідно до віку. Житлом забезпечена. Дорослі діти проживають окремо. Хочу провести решту відведених Богом років з порядним, самостійним, акуратним, не скупим і не лукавим чоловіком без надмірних шкідливих звичок з розумною різницею у віці.
Контактний номер телефону є в редакції.
О. В.
м. Полтава.

* Лист № 4524
Якщо фігура
не струнка…
Доброго дня, “Зустріч”!
Вашу газету передплачую давно, з особливою цікавістю переглядаю додаток “Зустріч”. Я рано залишилася вдовою, сама “ставила на ноги” дітей. А на схилі літ залишилася зовсім одна. Діти розлетілися, мають свої сім’ї, приїздять дуже рідко.
Останні 5–7 років уважно перечитую “Зустріч” і дійшла висновку, що в 63 роки зовсім не просто знайти пару, адже зазвичай чоловіки пишуть, що хочуть, щоб майбутня обраниця була роботящою, без дітей, зі стрункою фігурою…
Можливо, на моє оголошення відгукнеться порядний чоловік з розумною різницею у віці, який не зловживає спиртними напоями й не обманює.
Контактний номер телефону є в редакції.
Вікторія.
Шишацький район.

* Лист № 4525
Підтримаємо одне
одного
Доброго дня, шановна “Зустріч”!
Мені 70 років. Зріст 165 см, вага 75 кг. Я вже 20 років передплачую “Зорю Полтавщини”, якою дуже задоволена, тому й звертаюся до вас за допомогою.
У мої осінні роки, коли скроні й голову покрила сивина, діти виросли й розлетілися по світу, проживають далеко від рідного гніздечка, а приїжджають не часто, я залишилася зовсім одна. Маю город, сад, 2 земельних паї, утримую невелике господарство. У моєму домі є природний газ, гаряча й холодна вода. Матеріально забезпечена, але серце проситься з кимось поділитися болем і радістю. Одній сумно й тяжко в чотирьох стінах.
Хотіла б зустріти порядного чоловіка, який би був для мене другом, а в домі – хазяїном. Озвися, моя доле, адже вдвох буде веселіше. Ми підтримуватимемо одне одного, розділимо і хліб, і дах над головою. Брехливих, скупих і п’яниць прошу не турбувати.
Контактний телефон є в редакції.
Віра.
Семенівський район.

* Лист № 4526
Погоджуся на переїзд
Доброго дня, “Зустріч”!
Мені 68 років, зріст 165 см, вага 80 кг. Приємної зовнішності, чорнява, очі сіро-карі. Не дуже схильна до повноти. Вдова.
Для серйозних стосунків хочу познайомитися з чоловіком віком від 66 до 72 років, який би припав мені до душі й серця. Загалом люблю чоловіків високих, не нижче 170 см, з сірими очима. Погоджуся на переїзд. Бажано, щоб недалеко була залізниця і щоб взагалі не дуже далеко від Полтави переїжджати.
Детальніше – при листуванні чи телефоном, номер якого є в редакції.
Ганна.
м. Полтава.

* Лист № 4527
Якщо самій тяжко
Мені 76 років, зріст 170 см. Хотів би познайомитися з такою бабусею, яка колись мала сім’ю, а зараз залишилася сама, і їй тяжко від цієї самотності.
Я людина працелюбна, жив так, як і всі. Але прийшла старість, і я залишився один, нікому не потрібний. Тому й пишу до вас із надією, бо, крім мінімальної пенсії, нічого не маю.
Сергій.
Кременчуцький район.

* Лист № 4528
Запрошую до себе
Мені 67 років, симпатична блондинка середнього зросту. Вдова. Люблю домашній затишок. Мешкаю в мальовничому селищі, поряд річка, залізнична станція. Проживаю у власному будинку зі всіма зручностями. Утримую невелике хазяйство, маю пай, обробляю город. Нібито все є для життя, але не вистачає лише тебе – вірного й надійного друга, з яким можна було б розділити горе і радість.
Для серйозних стосунків хотіла б зустріти надійного чоловіка віком 65 – 67 років, без шкідливих звичок, щоб знати – вдома на тебе чекає дорога людина.
Контактний номер телефону є в редакції.
Галина.
Кобеляцький район.

* Лист № 4529
Не люблю брехні й зради
Доброго дня, “Зустріч”!
Дякую вам за таку копітку працю й допомогу одиноким людям. Вирішив скористатися нею і я.
Про себе: 65 років, середнього зросту, худорлявий. Звичайної зовнішності. Мешкаю у власному будинку зі зручностями. Розлучений. Люблю працювати на землі, із задоволенням господарюю по хазяйству, маю автомобіль. Не переношу брехні й зради.
Прошу відгукнутися самотню жінку без шкідливих звичок, не старшу за мене, яка погодиться на переїзд.
Контактний номер телефону є в редакції.
Анатолій.
Пирятинський район.

* Лист № 4530
Якщо одиноко в житті
Доброго дня, “Зустріч”!
Мені 63 роки, зріст 167 см, маю схильність до повноти. Звичайна проста сільська жінка. Вдова. Спокійна, без шкідливих звичок. Мешкаю у своєму домі сама, дорослі діти проживають окремо. Маю город, на якому люблю працювати. Матеріально забезпечена, але одиноко в моєму серці, адже природою так повелено, що кожна людина має жити в парі.
Для серйозних стосунків хотіла б познайомитися з порядним, добрим, щирим душею чоловіком приблизно мого віку, з яким можна було б прожити відведені Богом роки.
Контактний телефон є в редакції.
Лідія.
Оржицький район.

* Лист № 4531
Буду турботливим
і щирим
Доброго дня, “Зустріч”!
Я – постійний передплатник “Зорі Полтавщини” й дуже люблю читати всі додатки, особливо “Зустріч”. Добре, що вона така є. Довго сумнівався, але врешті вирішив звернутися до вас за допомогою і я. Можливо, повернеться лицем до мене моя фортуна? Може, десь одиноко, як і я, живе моя майбутня подруга життя? Тож звертаюся до тебе – обізвися. Я чекатиму…
Про себе: 70 років, зріст 172 см, вага 70 кг. Мешкаю у власному будинку. Утримую невелике господарство. Шкідливих звичок майже не маю, палю.
Хотів би познайомитися з жінкою 65 – 70 років, щоб разом із нею в мою оселю прийшла добра хазяйка. У жінках ціную охайність, порядність. Зі свого боку обіцяю бути турботливим і щирим чоловіком, здатним оточити майбутню обраницю сімейним затишком і любов’ю.
Контактний номер телефону є в редакції.
Володимир.
Козельщинський район.

* Лист № 4532
Працьовита, безкорислива…
Мені 67 років, зріст 164 см, до повноти не схильна. Працьовита, безкорислива, трохи сором’язлива. Дорослий син разом зі своєю сім’єю проживає окремо. Займаюся домашнім господарством, умію робити і чоловічу, й жіночу роботу, але самотність дуже набридла.
Для серйозних стосунків хотіла б познайомитися з порядним, добрим душею чоловіком, з яким можна було б розділити радість і горе й разом у мирі та злагоді дожити відведені Богом роки.
Галина.
Чутівський район.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.