З надією…

* Лист № 4500
Головне – кохати,
цінувати, розуміти…
Доброго дня, шановна “Зустріч”!
Хоча подібний спосіб знайомства для мене й не зовсім прийнятний, але я все-таки сподіваюся, що з вашою допомогою зможу знайти надійного супутника в житті.
Про себе: 50 років, зріст 170 см. За гороскопом Рак. Вдова, звичайної зовнішності. Мешкаю у власному будинку в сільській місцевості, працюю. Утримую невелике господарство, обробляю город. Маю двох дорослих дітей, які зі своїми сім’ями проживають окремо. Діти, яким я дуже радію, приїздять, провідують мене, маю і друзів, хороших знайомих, але все одно почуваюся самотньою.
Хотілося б зустріти доброго, щирого чоловіка, який також стомився від самотності й з яким можна було б прожити спокійне щасливе життя. Час іде швидко, а так хочеться бути коханою жінкою і дарувати свою ніжність, тепло, турботу й кохання своїй половинці. Роботи я не боюся, все своє життя прожила в селі. Працювала, а сільське життя – не- легке. Тож хотілося б по життєвому шляху іти далі з чоловіком без шкідливих звичок, для якого головне – кохати, цінувати, розуміти одне одного. З чоловіком, з яким можна було б розділити радість і горе та підтримати одне одного в скрутну хвилину. Засуджених і обманщиків, п’яниць і заради розваги прошу не турбувати. Спільне місце проживання – за домовленістю.
Чекатиму на змістовного листа або телефонний дзвінок. Номер телефону є в редакції.
Світлана.
Оржицький район.

* Лист № 4501
Буду хорошим
чоловіком
Доброго дня, шановна “Зустріч”!
Мені 42 роки, зріст 180 см. Розлучений. Шкідливих звичок не маю. Працюю. Дітей від шлюбу не маю, проживаю один. З вашою допомогою хотів би познайомитися з дівчиною чи жінкою віком від 37 до 41 року, яка, можливо, має ІІ чи ІІІ групу інвалідності. Якщо у неї є дитина,  вона на заваді не стане. Так хочеться знайти ту єдину, для якої я був би хорошим чоловіком.
Контактний номер телефону є в редакції.
Вадим.
Глобинський район.

* Лист № 4502
Уважна, ніжна, добра і вимоглива
Доброго дня, шановна “Зустріч”!
Із вашою допомогою хотіла б зустріти хорошого чоловіка, надійного, вірного, доброго і створити разом з ним щасливу сім’ю.
Про себе: 56 років, зріст 175 см. До повноти не схильна. Уважна, ніжна, за характером добра і дуже вимоглива. Розлучена не зі своєї вини. Маю музикальну душу, дуже люблю природу, захоплююсь науковою літературою, люблю квіти. Хочу, щоб поряд зі мною був коханий чоловік. Розраховую на взаєморозуміння та гармонію почуттів. Чекаю телефонних дзвінків, контактний номер телефону є в редакції.
Надія.
Диканський район.

* Лист № 4503
Допоможе в тяжку
хвилину
Шановна “Зустріч”!
Хочу з вашою допомогою знайти надійного друга в житті для моєї подруги Олі, оскільки вона ніяк не наважиться написати вам листа. Це оголошення перш за все стосується тих чоловіків, які вбачають у жінці не лише кухаря і прибиральницю будинку, а хочуть мати вірного друга й цінуватимуть позитивні людські якості майбутньої обраниці. Оля ніколи не залишить людину в тяжку хвилину, розділить радість і біль, допоможе доброю порадою. Незважаючи на наше непросте сьогодення, Оля оптимістка, має хороше почуття гумору. Вона гарна господиня, роботяща. Як кажуть, робота горить у її руках.
Олі 42 роки, зріст 160 см. Симпатична. Проживає в Полтаві. Думаю, що чоловік, який створить сім’ю з моєю подругою, ніколи не пошкодує про це.
Подробиці – під час спілкування чи телефоном, номер якого є в редакції.
Подруга Світлана.
Машівський район.

* Лист № 4504
Де ти, самостійний,
не скупий і не ледачий?
Доброго дня, “Зустріч”!
Довго вагалася перш ніж взятися за перо й звернутися до вас за допомогою, але роки летять, а моя доля чомусь обходить мене стороною. Можливо, разом із вами її зустрінемо?
Мені 42 роки, блондинка, середнього зросту й середньої статури. Освіта вища, працюю. Маю різнобічні інтереси, люблю книги, подорожі. Вважаю себе людиною з розвинутим почуттям гумору і хотіла б познайомитися з самостійним, не скупим, не ледачим, добрим та турботливим чоловіком, який би теж мав почуття гумору і який би став для мене надійною опорою в житті. Дітей  не маю.
З місць позбавлення волі та альфонсів прошу не турбувати. Контактний номер телефону є в редакції.
Тетяна.
м. Полтава.

* Лист № 4505
Запрошую до себе
Доброго дня, “Зустріч”!
Мені 45 років, середнього зросту, худорлявий. Розлучений, своїх дітей не маю. Порядний, матеріально й житлом забезпечений, маю квартиру й дачу. Підприємець. Байдужий до спиртних напоїв, не палю. Не люблю галасливих компаній.
Для створення сім’ї, заснованої на взаємоповазі, взаємодопомозі, взаєморозумінні, хочу зустріти порядну, спокійну, бажано віруючу жінку, віком 35 – 40 років, не схильну до повноти, можливо з дитиною. Моя майбутня обраниця може бути з міста чи з сільської місцевості, але бажано, щоб вона погодилася на переїзд до мене.
Подробиці – під час спілкування чи телефоном, номер якого є в редакції.
Олег.
Кременчуцький район.

* Лист № 4506
Надії на щастя
не втрачаю
Доброго дня, “Зустріч”!
Звертаюся до вас уперше. Хочу з вашою допомогою зустріти свою долю.
Мені 40 років, за гороскопом Лев. Як і кожна жінка, сподіваюся на зустріч з порядним чоловіком. Відгукнись, моє щастя, я чекаю на тебе. Життя обійшлося зі мною жорстоко, зараз я перебуваю в місцях позбавлення волі, але надії на щастя не втрачаю.
Подробиці – при листуванні.
Наталка.
Полтавський район.

* Лист № 4507
Щоб не пив, не курив…
Доброго дня, шановна “Зустріч”!
Хотіла б познайомитися зі звичайним простим сільським чоловіком без шкідливих звичок, можливо – інвалідом.
Про себе: 47 років, кажуть, що гарна. Інвалід другої групи. Мешкаю разом із мамою в будинку в сільській місцевості. Шкідливих звичок не маю.
Контактний номер телефону є в редакції.
Наталка.
Хорольський район.

* Лист № 4508
Хороша господиня
Доброго дня, шановна “Зустріч”!
Пишу вам з надією зустріти свою половинку.
Симпатична жінка 53 років, зріст 156 см, вага 44 кг. Для спілкування та дружби познайомлюся з чоловіком без матеріальних та житлових проблем, з розумною різницею у віці. Хороша господиня, маю 16-річного сина.
Подробиці – при спілкуванні телефоном, номер якого є в редакції.
Світлана.
Полтавський район.

* Лист № 4509
Не жадібний,
не корисливий
Мені 45 років, зріст 178 см, середньої статури. Розлучений. Проживаю разом із мамою в сільській місцевості. Не жадібний, не корисливий. Шкідливі звички – в міру. Маю почуття гумору.
Для серйозних стосунків хотів би познайомитися з порядною жіночкою з розумною різницею у віці.
Подробиці – телефоном, номер якого є в редакції.
Юрій.
Козельщинський район.

* Лист № 4510
Заради розваги –
не турбувати
Доброго дня, “Зустріч”!
Передплачую й читаю “Зорю Полтавщини” давно, тож і сама вирішила скористатися вашою допомогою.
Мені 50 років, зріст 170 см, вага 60 кг. Спокійна, порядна, добра, трудолюбива. Проживаю в сільській місцевості, утримую хазяйство, маю земельний пай, город, сінокіс. По інвалідності маю пенсію.
Для серйозних стосунків познайомлюся з порядним, добрим чоловіком із сільської місцевості. Місце спільного проживання – за домовленістю. Тих, хто має судимість, п’яниць і заради розваги, прошу не турбувати.
Контактний номер телефону є в редакції.
Ганна.
Зіньківський район.

* Лист № 4511
Взаєморозуміння
і гармонія почуттів
Мені 54 роки, зріст 185 см, вага 84 кг. Уважний та ніжний, за характером – добрий, спокійний і врівноважений. Освіта – вища технічна. Розлучений, маю дорослого сина, який проживає окремо. Без матеріальних і житлових проблем, веду здоровий спосіб життя. Люблю природу, спокійну музику, книги, подорожі.
Хочу створити сім’ю на основі дружби, довіри та кохання. Моя майбутня обраниця має бути скромною, працьовитою, без шкідливих звичок і матеріальних та житлових проблем, не схильною до повноти, з доброю душею і ніжним серцем, віком до 55 років. Хочу, щоб вона стала для мене надійним другом і коханою жінкою. Розраховую на взаєморозуміння та гармонію почуттів. Чекаю телефонних дзвінків.
Контактний номер телефону є в редакції.
Віталій.
Миргородський район.

* Лист № 4512
Добра господиня,
хороша людина
Доброго дня, шановна “Зустріч”!
Звертаюся до вас уперше. Хочу допомогти знайти хорошого чоловіка для своєї сусідки. Вона добра господиня і хороша людина, але так сталося, що залишилася одна.
Звуть її Людмила, 54 роки, зріст 170 см, вага 90 кг. Приємної зовнішності, порядна, весела, ввічлива, добра. Проживає в селі й хотіла б, щоб відгукнувся чоловік, який був би згодним на переїзд. Цей чоловік має бути порядним і добрим. Тих, хто перебував у місцях позбавлення волі, прохання не турбувати.
Контактний телефон є в редакції.
С.
Кобеляцький район.

* Лист № 4513
Щастя – коли тебе
розуміють
Доброго дня, “Зустріч”!
З вашою допомогою хотіла б зустріти чоловіка, який став би для мене справжнім другом, а в подальшому – як розпорядиться доля.
Щастя – це коли тебе розуміють. Хочеться відчувати себе комусь потрібною, бачити поряд щирі й ласкаві очі.
Для серйозних стосунків познайомлюся з порядним, інтелігентним, працьовитим, не агресивним чоловіком, з розумною різницею у віці, який веде здоровий спосіб життя.
Про себе: 57 років, привабливої зовнішності, середнього зросту, вага 69 кг. За гороскопом Стрілець, народилася у рік Кози. Маю вищу освіту. Люблю книги, музику, цікавих співрозмовників, веселих людей. Ціную щирість, доброту, людяність. Мешкаю у власному будинку зі старенькою мамою. Доросла донька зі своєю сім’єю проживає окремо.
Брехливих, скупих, п’яниць і тих, хто перебуває у місцях позбавлення волі, прошу не турбувати.
Контактний номер телефону є в редакції.
Людмила.
м. Полтава.

* Лист № 4514
Хочу, щоб поряд
був єдиний, коханий
Якщо ви один і вас боляче б’є доля за вашу щирість, доброту і людяність, а поруч є мама, яка так любить вас і в якої болить серце за вашу долю, – відгукніться!
Хочу і я назвати її мамою, хочу, щоб був поряд серйозний, роботящий і найдорожчий за всіх на світі чоловік – єдиний, коханий…
Про себе: 44 роки, зріст 160 см, вага 70 кг, звичайної зовнішності. Маю двох дорослих дітей. Не можу жити, не піклуючись про когось, адже людина має цінувати своє життя заради когось найріднішого, того, кого кохає.
Мені дуже подобається пекти пиріжки до борщу, але не для себе. Життя пролітає, а згадати майже нічого. Лише – біль, зрада, непорозуміння, людська заздрість і підлість. Але не мені одній так тяжко. Та варто вірити, що можна кохати і з радістю чекати свою половинку з роботи, зі щирістю хвилюватися, дбати одне про одного і довіряти…
Контактний телефон є в редакції.
Олена.
м. Полтава.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.