Передові технології ТОВ “Диканька млин”

– Пшеницю закуповуємо у сільгосппідприємств та фермерів Полтавщини, виключно найвищого ґатунку, – говорить вона. – Адже тільки тоді матимемо найкращий результат.

Поруч із млином розташоване підприємство "Інверт", що вже тринадцять років випускає кондитерські вироби під торговою маркою "Диканське". Тож ТОВ "Диканька млин" створювали для забезпечення високоякісним борошном виробництва печива ТОВ "Інверт".

– Втім, згодом стало зрозуміло, – говорить Лариса Іванівна, – що виробничі потужності дозволять виготовляти борошна значно більше, а відтак і продавати його хлібозаводам, кондитерським виробництвам, звичайно, під цією ж торговою маркою. Поки що триває процес навчання персоналу та комплектації бригад. Здійснюємо налагодження виробництва. З цією метою запросили кваліфікованих спеціалістів, оскільки  справжніх професіоналів у даній галузі знайти надзвичайно важко. Тому співробітники у нас із різних куточків країни. Для проживання спеціалістів у Диканьці орендуємо житло.

– Нова специфіка роботи, високоякісне обладнання, провідні технології – хоч у зрілому віці попрацюю так, – ділиться враженнями Павло Авдєєв, який має 40-річний стаж роботи на Полтавському млинзаводі. – Раніше доводилося більше виконувати механічної роботи, а зараз усе комп'ютеризовано. Надзвичайно цікаво. Турецькі спеціалісти суттєво допомагають нам. Але, думаю, дуже скоро працюватимемо самостійно.

У спеціально обладнаній лабораторії підприємства ретельно слідкують за якістю продукції.

– Приймаємо зерно, лише те, яке повністю відповідає усім показникам, згідно із встановленими державними стандартами, – пояснює начальник лабораторії Наталія Дзюба. – Контролюємо збереження, очищення і переробку збіжжя.

– ТОВ "Диканька млин" – підприємство високого рівня, – розповідає голова Диканської райдержадміністрації Юрій Оніщенко. – І це, вважаю, виробник, який займе гідне місце не тільки на полтавському ринку, а й на міжрегіональному. Думаю, успіх буде, бо працівники товариства – справжні професіонали своєї справи.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.