Олександр Кудацький очолив обласну федерацію футболу

Протягом останніх двох десятиліть полтавські футбольні команди досить успішно виступали на змаганнях різних рівнів – як на аматорських, так і на професійних.

56 делегатам, які на конгресі мали право голосу, на посаду голови обласної федерації футболу було запропоновано три кандидатури – начальника управління з питань фізичної культури і спорту ОДА, колишнього тренера полтавської “Ворскли” Віктора Пожечевського, голову обласної організації фізкультурно-спортивного товариства “Україна” Ігоря Кислова, голову правління акціонерного товариства “Полтавський завод медичного скла” Олександра Кудацького. Ігор Кислов зняв свою кандидатуру на користь Віктора Пожечевського. За результатами таємного голосування головою обласної федерації футболу обрано Олександра Кудацького. За нього проголосували 32 делегати.

Новообраний голова Полтавської обласної федерації футболу Олександр Кудацький висловив сподівання, що завдяки спільним зусиллям профільних та громадських структур футбол на Полтавщині розвиватиметься активніше.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.