Корпус добудовано, лікарню укомплектовано

– Нове приміщення дасть можливість більш ефективно розміститися і працювати у зручних умовах. Думаю, цю позитивну тенденцію ми продовжуватимемо й надалі, хоча наступний рік обіцяє бути непростим, – сказав Олександр Удовіченко. – Життя продовжується, Президент України ставить нові завдання стосовно впровадження соціальних ініціатив, вимоги до цього дуже високі. Попереду – реформа медичної галузі, зокрема екстреної швидкої допомоги. Тож будемо рухатися далі в цьому напрямку.

Нарешті лікарня та її пацієнти отримали сучасний рентгенкабінет із цифровим рентген-апаратом, новітню діагностичну лабораторію. Відділення швидкої медичної допомоги також перейде у нове приміщення, що відповідає усім необхідним стандартам і вимогам.

Підрядні роботи виконало полтавське ТОВ “Інженерно-будівельна компанія “СІТІ-СКС” під керівництвом Олександра Собка. Було освоєно понад 5,5 мільйона гривень державної субвенції, з яких будівельно-монтажні роботи обійшлися у 2 мільйони гривень, решта коштів спрямована на придбання медичного обладнання, апаратури для рентген-кабінету, інвентарю.

Під час урочистостей Олександр Удовіченко вручив ключі від нового спецавтомобіля для Лутовинівської амбулаторії ЗПСМ сімейному лікареві Марії Сірецькій. Автомобіль було придбано за кошти з обласного бюджету, які Козельщинський район отримав минулого року за друге місце в області за показниками фінансування напрямків соціального розвитку.

Того ж дня голова обласної держадміністрації оглянув приміщення районного Будинку культури (тут нині – актовий зал дитячої музичної школи), яке нещодавно реставроване зовні, але потребує внутрішнього ремонту; ознайомився з ходом зовнішнього утеплення будівлі Козельщинського НВК, облаштуванням льодової арени на центральному стадіоні в Козельщині. Олександр Удовіченко запевнив у сприянні й підтримці обласною владою ініціатив місцевої влади у сфері розвитку соціальної інфраструктури району.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.